Παραπολιτικά

Αγγελοπούλου: Ανενεργές οι ΜΕΘ που δωρίσαμε στο ΕΣΥ – Ζήτησε παρέμβαση Μητσοτάκη

«Περιμέναμε ότι θα βοηθήσουν στη συγκεκριμένη συγκυρία, έστω και μία ζωή να σωθεί είναι σημαντικό. Κάνω έκκληση στο νέο Υπουργό Υγείας και τον Πρωθυπουργό να δώσουν λύση» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
Ακούστε το άρθρο

Την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη ζητάει η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου για να πάψουν να παραμένουν αναξιοποίητες οι ΜΕΘ που δώρισε στο ΕΣΥ η Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

Η κα Αγγελοπούλου μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» τόνισε, οι εν λόγω ΜΕΘ παραμένουν ανενεργές. «Περιμέναμε ότι θα βοηθήσουν στη συγκεκριμένη συγκυρία, έστω και μία ζωή να σωθεί είναι σημαντικό. Κάνω έκκληση στο νέο Υπουργό Υγείας και τον Πρωθυπουργό να δώσουν λύση» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Επιτροπής.

Σε ερώτηση σχετικά με την έρευνα των ιατρών του Νοσοκομείου Παπανικολάου για το ελληνικό φάρμακο κατά του κορωναϊού Covid-19, η κα Αγγελοπούλου είπε ότι η Επιτροπή ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή γιατί θέλει οι Έλληνες επιστήμονες να ζουν και να δημιουργούν στη χώρα τους. Και δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για το γεγονός πως το φάρμακο χορηγείται ήδη σε ασθενείς με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

«Έχουμε τους ανθρώπους, χρειαζόμαστε τις τυπικές διαδικασίες για να ξεπερνούμε τους φράχτες» δήλωσε

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα