Ελλάδα

Αγρίνιο – Κορωνοϊός: Συγκλονίζει ο 15χρονος μαθητής που έφτιαξε ταινία για την απώλεια της μάνας

Ακούστε το άρθρο

Ο 15χρονος μαθητής ξετυλίγει την ευαισθησία του, στο Αγρίνιο που ζει. Ο κορωνοϊός έχει σημαδέψει τη ζωή του και το αποδεικνύει μέσα από μια ταινία που δημιούργησε…

O Κωνσταντίνος Παπαγιάννης, είναι ένας 15χρονος μαθητής από το Αγρίνιο. Ο Κωνσταντίνος φοιτά στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου και «τρελαίνεται για καλλιτεχνικές δημιουργίες». Η απώλεια της μάνας για κάθε άνθρωπο είναι δύσκολα διαχειρίσιμη, πόσο μάλλον για ένα 15χρονο αγόρι.

Ο Κωνσταντίνος βάζει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση και δημιουργεί. «Έχει να κάνει με την απώλεια της μάνας από τις επιπλοκές του ιού. Είναι συγκλονιστικό για ένα παιδί να κοιτάζει τη μαμά του από το παράθυρο της εντατικής να πεθαίνει μόνη της» θα πει ο μαθητής στην Athens voice.

«Το Αγρίνιο είναι αυτήν την στιγμή στο κόκκινο και πιστεύω πως εάν ο καθένας μας προσέχει, μόνο τότε μπορούμε να το ξεπεράσουμε όλο αυτό» λέει ο νεαρός καλλιτέχνης για τη βιασύνη μας να γυρίσουμε στην προηγούμενη κατάσταση παρότι ξέρουμε ότι μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο και ζοφερό χειμώνα.

Όλη η επικαιρότητα