Ελλάδα

Αγρίνιο: Λίγα λεπτά βροχής έφεραν αυτές τις εικόνες – Διαλύθηκαν δρόμοι και πλαγιές

Ακούστε το άρθρο

Ο καιρός δείχνει ξανά τα δόντια του, στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Πλημμύρες, διακοπές ρεύματος και καταστροφές προβληματίζουν τους κατοίκους…

Προβλήματα σε τμήματα του οδικού δικτύου στην Αιτωλοακαρνανία καταγράφονται από την κακοκαιρία, που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες βροχοπτώσεις. Τα πρώτα προβλήματα σημειώθηκαν στην περιοχή της Χούνης.

Mεγάλος όγκος φερτών υλικών έφραξαν το δρόμο προς την Χούνη. Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία και έχει κληθεί μηχάνημα για να ανοίξει τον δρόμο που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Μεγάλες καταστροφές και στο δήμο Θέρμου από την πρωινή πλημμύρα. Μεγαλύτερες ζημιές στις Τοπικές Κοινότητες Αναλήψεως, Αβαρίκου, Κάτω Χρυσοβίτσα, Πετροχώρι, Σιταράλωνα και στους οικισμούς Δοσούλα, Κουλούρια και Κόφτρα.

      

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου δέχθηκε αρκετές κλήσεις, από νωρίς το πρωί και χρειάστηκε να επέμβει για αντλήσεις υδάτων σε σπίτια σε Δαγκλή και Μάνου Κατράκη, σε 3 σπίτια στην περιοχή της Στράτου και μια ακόμη  από σπίτι στην Κάτω Χρυσοβίτσα. Επίσης υπήρξαν κλήσεις για εγκλωβισμούς σε ασανσέρ λόγω διακοπής στην ηλεκτροδότηση…

Πηγή: agriniosite.gr

Όλη η επικαιρότητα