Ψυχαγωγία

Αγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη πληρώνει για να σκοτώσουν την Ελένη

Ακούστε το άρθρο

Εξελίξεις που δημιουργούν αντικρουόμενα συναισθήματα περιμένουν τους θεατές της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες μέλισσες», ο δεύτερος κύκλος της οποίας ξεκίνησε με την πολύκροτη δίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Η σειρά, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές με τις τρεις πρωταγωνίστριες Μαρία Κίτσου – Ελλη Τρίγκου – Δανάη Μιχαλάκη να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας, επιστρέφει με νέα πρόσωπα – ανάμεσα σε αυτά ο αδελφός του Κώστα Μαρτάκη και ο Χάρης Σώζος – και σεναριακές ανατροπές.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, η Θεοδοσία θα επισκεφθεί την Ελένη στη φυλακή προκειμένου να ζητήσει συγχώρηση και, κάτω από το βάρος της απόφασης του δικαστηρίου, οι δύο γυναίκες συμφιλιώνονται. Ο Δούκας, θορυβημένος από το ένταλμα σύλληψης εναντίον του, καταστρώνει με τη βοήθεια του Μελέτη και του Κωνσταντή ένα σχέδιο διαφυγής, παρά τις αντιρρήσεις της Μυρσίνης. Πριν φύγει όμως, θα κάνει μια τελευταία κίνηση, που θα σοκάρει όλη την οικογένεια. Ο Βάλιαρης κρατάει αιχμάλωτό τον Μπεκιάρη με στόχο να τον αναγκάσει να ομολογήσει τα εγκλήματά του και το δολοφόνο του γιου του Νέστορα. Θα μάθει την αλήθεια ο Νέστορας; Η Ελένη μπαίνει στην αίθουσα του δικαστηρίου με θάρρος, έτοιμη να ακούσει την ετυμηγορία και ν’ αντιμετωπίσει τη μοίρα της…

Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης αποφασίζει να αποδώσει μόνος του δικαιοσύνη για τον άδικο θάνατο του Γιάννου. Λίγο πριν το τέλος της δίκης, ο Θωμάς ζητάει από τη Μυρσίνη να καταθέσει ότι ο θάνατος του Σέργιου ήταν ατύχημα. Η Μυρσίνη όμως όταν ανέβει στο ειδώλιο θα καταθέσει ότι η Ελένη σκότωσε το παιδί της και τόσο καιρό έλεγε ψέματα. Όταν έρθει η σειρά της Ελένης να καταθέσει θα υποστηρίξει ότι κατηγορείται επειδή είναι γυναίκα, αλλά η κατάθεση της Μυρσίνης όμως θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του δικαστηρίου κι έτσι ο Εισαγγελέας θα προτείνει θανατική ποινή. Οι άνθρωποι της Μυρσίνης έχουν συγκλονιστεί αλλά οι Σεβαστοί είναι χαρούμενοι. Η Μυρσίνη από την άλλη, αν και η απόφαση του δικαστηρίου την ικανοποιεί, έχει πληρώσει για να σκοτώσουν την Ελένη. Θέλει να είναι σίγουρη πως αυτή που σκότωσε το παιδί της πως θα πεθάνει.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (2/10)

Η δίκη της Ελένης βρίσκεται στην τελική ευθεία, αλλά ο Κυπραίος οργανώνει το σχέδιό του, χρησιμοποιώντας τη Μυρσίνη. Τη συναντάει ξανά και την εκβιάζει να καταθέσει υπέρ της Ελένης. Εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει τι της ζητάει αλλά βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ή θα καταδικάσει με την κατάθεσή της τη φόνισσα του γιου της ή θα υποκύψει στους εκβιασμούς του Κυπραίου δίνοντας στην Ελένη αρκετά ελαφρυντικά. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου, που θ’ ανακοινωθεί την επόμενη μέρα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Τόλλιας, ο οποίος αποζητά λύτρωση για τα λάθη του παρελθόντος, παρουσιάζεται στον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης και καταθέτει εναντίον του Δούκα, ενώ το ίδιο βράδυ ο Μιλτιάδης αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Το ίδιο κάνει και η Μυρσίνη, που καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιο κατά της Ελένης.

via

Όλη η επικαιρότητα