Ψυχαγωγία

Αγριες μέλισσες – Νέα σεζόν: Τα νέα πρόσωπα, οι αυξήσεις στους ηθοποιούς και η ημερομηνία της πρεμιέρας

Ακούστε το άρθρο

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής παρουσίασης του προγράμματος του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού προσδιόρισε την ημερομηνία έναρξης προβολής της σειράς «Άγριες Μέλισσες» το φθινόπωρο. Θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και θα δούμε να «χωρίζουν» οι δρόμοι των τριών αδελφών» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το στέλεχος του ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση του «ΤV Εθνος», o κύριος Ποφάντης επιβεβαίωσε πως υπάρχει αύξηση τόσο στο μπάτζετ συνολικά όσο και στις αμοιβές των ηθοποιών. Τέσσσερις νέοι πρωταγωνιστές εντάσσονται στο καστ: Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Στέλλα Γκίκα, η Αλεξάνδρα Παντελάκη και ο Γιάννης Νταλιάνης.

Την ίδια στιγμή έντονο είναι το ενδιαφέρον της διεθνούς τηλεοπτικής αγοράς για αγορά των δικαιωμάτων προβολής της σειράς. Είτε αυτούσιας με υποτιτλισμό ή μεταγλώτισση είτε ως format που θα διασκευαστεί. Ο ΑΝΤ1 βρίσκεται σε συζητήσεις για την «εξαγωγή» της σειράς με χώρες της κεντρικής Ευρώπης, αλλά και της Λατινικής Αμερικής. Τέλος, ο Τζώρζης Ποφάντης χωρίς να αποκλείει και τρίτη σεζόν της σειράς αποκάλυψε πως ήδη συζητά με την Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη για ένα καινούργιο σίριαλ.

via

Όλη η επικαιρότητα