Ελλάδα

Αγωνία για την 9χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ από κέρασμα – Παραμένει στη ΜΕΘ

Ακούστε το άρθρο

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ παραμένει η 9χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ το πρωί της Δευτέρας στο σχολείο της, μετά την κατανάλωση κεράσματος.

Όλοι στο Βελεστίνο γνώριζαν το αλλεργικό άσθμα που ταλαιπωρούσε την 9χρονη. Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα η συμμαθήτριά της που γιόρταζε είχε φροντίσει να κεράσει την 9χρονη το μοναδικό γλυκό που δεν της προκαλούσε αλλεργική αντίδραση.

Δυστυχώς, αυτή τη φορά ο οργανισμός της αντέδρασε διαφορετικά στο γλυκό το οποίο, όπως εξηγεί η θεία της 9χρονης στο MEGA, δεν την πείραζε.

Η αντίδραση του σχολείου ήταν ακαριαία, ειδοποιώντας τον πατέρα της μικρής ο οποίος και την πήγε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας της περιοχής.

Ανάστατο το Βελεστίνο

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Βελεστίνου με τον θείο του κοριτσιού να μιλά στο MEGA για ένα παιδί γεμάτο ζωή.

Όπως εξηγούν οι θεράποντες γιατροί πρόκειται για ένα σπάνιο περιστατικό με το 9χρονο κοριτσάκι να έχει υποστεί ήδη 3 φορές ανακοπή.

Με αγωνία περιμένουν να χτυπήσει το τηλέφωνο και να ακούσουν κάτι ευχάριστο από τη Θεσσαλονίκη εκεί όπου οι γονείς του κοριτσιού κρέμονται από τα χείλη των γιατρών και νοσηλευτών.

Η υγεία της πλέον δείχνει σταθεροποιητικές τάσεις αλλά παραμένει κρίσιμη.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα