Προγνωστικά

Αγώνες με φαβορί

Ακούστε το άρθρο

Μάχη στον 7ο όμιλο για πρόκριση δίνει η ΑΕΚ, που υποδέχεται σήμερα τη Ζόρια, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ, στο θεωρητικά ευκολότερο της αγώνα στην παρούσα φάση του θεσμού.

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Διάβασε την αξιολόγηση του bet365 casino

Η επιβλητική της νίκη με 4-1 πριν είκοσι μέρες εκτός έδρας, δημιουργεί τις προσδοκίες ακόμα μίας εύκολης νίκης σήμερα. Το ρεπορτάζ του δικεφάλου δεν έχει κάτι το συνταρακτικό σε σχέση με αυτό της αντιπάλου της, που είναι κάπως συγκεχυμένο λόγω του covid-19. Σε κάθε περίπτωση λογικά εδώ δεν θα δούμε έκπληξη, αρκεί βέβαια η ΑΕΚ να δείξει την πρέπουσα σοβαρότητα. Προγνωστικό: 1 (-0,75 Α.Η.).

Στον 1ο όμιλο, έχουμε την αναμέτρηση της Κλουζ με την Ρόμα. Η αίσθηση που υπάρχει, είναι πως οι Ιταλοί σήμερα θα κάνουν το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με 7 πόντους, οι Ρουμάνοι είναι στην τρίτη θέση με 4, συνεπώς με νίκη καθαρίζουν. Προφανώς, κομβικό σημείο είναι και για την Κλουζ η οποία δεν έχει περιθώρια. Δεν της αρκεί απλά μία ισοπαλία διότι έχει να παίξει με Γιάνγκ Μπόις εκτός (πρώτο ματς 1-1), με την οποία ισοβαθμεί. Το αγωνιστικό ρεπορτάζ αναφέρει προβλήματα στους γηπεδούχους που ελπίζω να λειτουργήσουν προς όφελος των Ιταλών. Προγνωστικό: 2.

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά για το Europa League στο Foxbet

Όλη η επικαιρότητα