Ελλάδα

Αθήνα: Ξηλώνεται ο «Μεγάλος Περίπατος» στην Πανεπιστημίου

Ακούστε το άρθρο

Πεταμένα λεφτά, σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ, για τον Μεγάλο Περίπατο ο οποίος, από ότι φαίνεται, θα «τελειώσει» τους επόμενους μήνες. Δείτε τι είπε ο δήμαρχος Αθηνών σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο.

Σε μια είδηση που προκαλεί μάλλον οργή, ειδικά εν μέσω πανδημίας και επικείμενης οικονομικής κρίσης, ο πολυσυζητημένος «Μεγάλος Περίπατος» θα… ξηλωθεί στους επόμενους μήνες! Η είδηση κυκλοφόρησε σε ελληνικά ειδησεογραφικά μέσα τις προηγούμενες ώρες και καταδεικνύει ότι, τελικά, τα προβλήματα που έφερε το έργο ήταν πολλά.

Σε ρεπορτάζ παλαιότερων ημερών, ελληνικές ιστοσελίδες κατέδειξαν ότι ο «Μεγάλος Περίπατος» στην Πανεπιστημίου παρακμάζει, με χρώματα οδοστρώματος που καταστράφηκαν μετά από μόλις 3 μήνες. Την είδηση και την επιβεβαίωση του «ξηλώματος» του έργου από την οδό Πανεπιστημίου, συνοδεύουν και δηλώσεις του κ. Κώστα Μπακογιάννη, Δημάρχου Αθηνών.

Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε, ότι το έργο του Μεγάλου Περιπάτου είχε μορφή… προσομοίωσης, η οποία τελικά «βγήκε και δεν βγήκε», όπως χαρακτηριστικά είπε. Ο Δήμαρχος συνέχισε ανακοινώνοντας ότι η Πανεπιστημίου θα αναπλαθεί ολικά, μέσα στο 2021, και μας προέτρεψε να «ξεχάσουμε την Πανεπιστημίου που ξέρουμε», αφού το έργο θα λάβει μόνιμη μορφή. Ή με απλά λόγια, σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ (1.870.074,4 ευρώ) δόθηκαν για ένα προσωρινό έργο, που έφερε μάλιστα ΚΑΙ κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο κατά την κατασκευή του.

Περιμένουμε και περισσότερες επίσημες πληροφορίες.

Πηγή: mototriti.gr

Όλη η επικαιρότητα