Lifestyle Smile

Αιμίλιος Χειλάκης: Όταν ήμουν σερβιτόρος ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε ολόκληρο μηνιάτικο σε πουρμπουάρ

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ
Ακούστε το άρθρο

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πολύ large είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης που τον… σέρβιρε όταn εργαζόταν στο King George πριν από πολλά χρόνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος αυτό το διάστημα σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στον «Οθέλλο» μαζί με τον Γιάννη Μπέζο και τη Μυρτώ Αλικάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εποχή που δούλευε ως σερβιτόρος, αποκαλύπτοντας την εμπειρία του σερβίροντας τον Ανδρέα Παπανδρέου και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο ξενοδοχείο King George.

Συγκεκριμένα ο Αιμίλιος Χειλάκης, τον οποίο ανυπομονούμε να δούμε στον ρόλο του κακού στον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είπε: «Τον καιρό που εγώ σύχναζαν στα Εξάρχεια ήμουν και βοηθός σερβιτόρου στο King George και σέρβιρα ως βοηθός όλο το υπουργικό συμβούλιο του τότε ΠΑΣΟΚ. O Παπανδρέου πήγαινε τότε και έτρωγε με Μελίνα Μερκούρη με Tσοχατζόπουλο, με Κουτσόγιωργα – αυτός με τρόμαζε πάντα – και εγώ τους σέρβιρα. Δεν θυμάμαι τι έτρωγε ο Αντρέας, θυμάμαι πάντα όμως ότι, ενώ δεν πληρωνόταν το τραπέζι γιατί ήταν από τη Βουλή, εκείνος άφηνε το μηνιάτικό μου σε πουρμπουάρ. Ήταν πολύ large».

Πηγή:ethnos.gr

Όλη η επικαιρότητα