Παραπολιτικά

Αλλάζει σήμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Ακούστε το άρθρο

Το… μυστήριο για τις αναρτήσεις που έκανε εδώ και μέρες στα social media ο Αλέξης Τσίπρας με… πολύχρωμα βιντεάκια και μηνύματα, λύθηκε: ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει σήμα.

Την αλλαγή στο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ θα την ανακοινώσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αύριο (15.09.2020) το πρωί.

Εδώ και μερικές μέρες ο Αλέξης Τσίπρας ανεβάζει μικρά βίντεο, μερικών δευτερολέπτων, στη σελίδα του στο Facebook και προαναγγέλλει κάτι που θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο βίντεο είχε τη λέξη «Δημοκρατία» σε κόκκινο φόντο. Το δεύτερο τη λέξη «Αλληλεγγύη» σε πράσινο φόντο, το τρίτο τη λέξη «Δικαιοσύνη» σε κίτρινο φόντο και το τελευταίο (χρονικά) τη λέξη «Ελευθερία» ξανά σε κόκκινο φόντο.

Όλα τους ξεκινούν με το ίδιο σήμα… 

Το τελευταίο διάστημα στα γραφεία της Κουμουνδούρου και μετά τον… ανασχηματισμό που έκανε ο Αλέξη Τσίπρας, υπάρχει αέρας ανανέωσης και νέα ομάδα επικοινωνίας με την οποία συνεργάζεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η οποία αποτελείται από νέους επαγγελματίες.

Όπως φαίνεται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πείστηκαν ότι χρειάζεται επικοινωνιακή ομάδα προκειμένου να αντιμετωπίσουν την επικοινωνιακή υπεροχή της κυβέρνησης και επέλεξαν ανθρώπους με φρεσκάδα και διάθεση για… εκπλήξεις.

via

Όλη η επικαιρότητα