Αθλητισμός

Αλφειός Επιταλίου-Πανηλειακός: 2-1-Πολύ νωρίς… για συμπεράσματα!

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - DUOMO-MONK
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλφειός Επιταλίου, ήταν ο νικητής στο Σαββατιάτικο φιλικό προετοιμασίας, καθώς  νίκησε 2-1 τον Πανηλειακό στο Επιτάλιο. Σε ήρεμο ματς, που ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων, οι οποίες έδειξαν καλά στοιχεία (ιδίως ο Αλφειός), σε αντίθεση με τον Πανηλειακό που παρουσιάστηκε κουρασμένος. Όμως και οι δύο ομάδες έχουν χρόνο ακόμα μπροστά τους για να γίνουν ακόμα καλύτερες, και φυσικά είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.


Οι φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης!

Μόλις στο 10′ ένα καλό σουτ του κορυφαίου παίκτη του Πανηλειακού Σάκη Τζανέτου (όσο αγωνίστηκε βέβαια), μπλόκαρε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Π. Βυθούλκας (κορυφαίος του Αλφειού). Όμως ο σκληροτράχηλος Αλφειός του Κώστα Μπακάλη, άνοιξε το σκορ στο 15′ με ωραία ενέργεια και πλασέ του Δ. Νικολόπουλου λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 17′, απευθείας φάουλ του Τζανέτου η μπάλα, τράνταξε το δοκάρι. Ενώ στο 31′ φοβερό βολέ του Γ. Τσαντίλη από πλάγια δεξιά, έδιωξε σε κόρνερ στο  «Γ» της εστίας του ο Δασκαλόπουλος, αποσοβώντας το 2 – 0. Στο 37′ διπλή προσπάθεια και σουτ με Έλιοτ και Καμαρά, εξουδετέρωσε ο  Βυθούλκας.  Όμως ο Πανηλειακός του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου ισοφάρισε στο 40′, με εντυπωσιακό γυριστό σουτ στην κίνηση του Τζανέτου, από σέντρα του Ελιοτ από δεξιά. Λίγο έλλειψε στο 41′ ο Π. Τσίγκρηλας να κάνει το 1 – 2, όμως το πλασέ του σε κενή εστία, έφυγε σύριζα άουτ.  Στην επανάληψη και στο 62′ εντυπωσιακό βολέ στο «Γ» του ταλαντούχου Αρβανίτη, έδιωξε σε κόρνερ ο Βυθούλκας. Και στο 67′, από λάθος της άμυνας του Πανηλειακού,  επωφελήθηκε ο Αντ. Παργινός, και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Καπετανάκη για τον τελικό 2-1. Έκτοτε είχαμε εκατέρωθεν  ευκαιρίες, με την καλύτερη στο 73′ για τον Αλφειό, όταν ο Τσαντίλης από δεξιά έβγαλε σέντρα ακριβείας, όμως ο Σ. Νικολόπουλος μόνος απέναντι στον Καπετανάκη απέτυχε να σκοράρει!

Πολύ καλή παρουσία όσο αγωνίστηκε, είχε το νέο απόκτημα του Πανηλειακού από τον Ξενοφώντα Κρεστένων Παναγιώτης Δημάκης
Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στο φιλικό του Επιταλίου, δείγμα ότι του έχει λείψει… η μπάλα

ΑΛΦΕΙΟΣ (Κ. Μπακάλης): Βυθούλκας, Τσιτσιρόπουλος, Καρανάσης, Αβραμόπουλος, Τεκερλέκης, Αγριδιώτης, Μπεβούδας, Τσαντίλης, Παργινός, Νικολόπουλος, Καλομοίρης. Αγωνίστηκαν και οι Νικητόπουλος, Μαραγκός, Ρηγόπουλος, Λυμπερόπουλος.

Ο ιστορικός Αλφειός έτσι όπως κατέβηκε στο πρώτο φιλικό της νέας σεζόν.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Αν. Τρυφωνόπουλος): Δασκαλόπουλος, Νεοφώτιστος, Κωτσάκης, Ντάβαρης, Κανάνι, Δημάκης, Τζανέτος, Τσαγκάρης, Έλιοτ, Τσίγκρηλας, Καμαρά. Αγωνίστηκαν και οι Καπετανάκης, Δαλαβούρας, Γαλανόπουλος, Μπάλλας, Αρανίτης, Οκαφού, Κακόγιαννος, Νικητόπουλος, Καββαθάς.

Ο φιλόδοξος Πανηλειακός στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς

Πήρε και Μαραγκό ο Αλφειός!

Ο Αλφειός ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου Θοδωρή Μαραγκού από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς- Πύργου. Ο Μαραγκός αγωνίστηκε το Σάββατο ως αλλαγή στο φιλικό με τον Πανηλειακό, δείχνοντας καλά στοιχεία. «Ο πρόεδρος του Αλφειού και το Δ.Σ. ευχαριστούν τον κ. Τάσο Φερεκίδη για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ως επικεφαλής μιας ακαδημίας στελεχωμένης από έμπειρους πτυχιούχους προπονητές, συνεχώς μας δείχνει την σπουδαία δουλειά που κάνει», αναφέρει η ανακοίνωση του Αλφειού.

Όλη η επικαιρότητα