Ηλεία

Αμαλιάδα: «Έφυγε» ένας αγαπητός μάστορας!

Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που δούλευε στο συνεργείο του στην Αμαλιάδα, «έφυγε» χθες το πρωί από την ζωή ο μηχανικός αυτοκινήτων και μηχανημάτων Γιώργος Ρούτσης του Αντωνίου από την Αρχαία Ήλιδα στα 60 του μόλις χρόνια!

Ο άτυχος Γιώργος Ρούτσης διατηρούσε επί χρόνια συνεργείο επί της επαρχιακής οδού Αμαλιάδας – Καρδαμά. Χθες περίπου στις 11 το πρωί, ο 60χρονος δούλευε κανονικά στο συνεργείο του, μαζί με τον βοηθό του.

Την στιγμή που έκανε μια επισκευή, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και πριν προλάβει ο βοηθός του να κάνει οτιδήποτε, έχασε τις αισθήσεις του.

Πανικόβλητος ο υπάλληλος, τον έβαλε σε αυτοκίνητο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου δυστυχώς εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πριν από ένα διάστημα είχε νιώσει κάποιες ενοχλήσεις και έκανε εξετάσεις, χωρίς αυτές να «δείξουν» κάτι το ανησυχητικό, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες.

Για τον θάνατο του άτυχου 60χρονου, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, για να διαπιστωθούν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου.

Η «είδηση» του θανάτου του Γιώργου Ρούτση, σκόρπισε θλίψη στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας. Ιδιαίτερα αγαπητός και πρόσχαρος, ευσυνείδητος επαγγελματίας, όλοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν.

Η κηδεία του, θα γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αρχαίας Ήλιδας.

Η εφ. «Πατρίς» εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του Γιώργου Ρούτση.

Όλη η επικαιρότητα