Ηλεία

Αμαλιάδα: Τελευταία «βόλτα» στο Μεταφορών για τον Χρ. Γαλάνη

Ακούστε το άρθρο

Μπροστά στα έντρομα μάτια των συναδέλφων του, «έφυγε» χθες από τη ζωή, στα 63 του χρόνια,  ο Χρήστος Γαλάνης ο διευθυντής του Μηχανολογικού του Τμήματος Μεταφορών & Επικοινωνιών Αμαλιάδας!

Ο Χρ. Γαλάνης, ένας από τους παλαιότερους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών στην Ηλεία, κατέρρευσε μπροστά στους συναδέλφους του στο Τμήμα Μεταφορών Αμαλιάδας, στην πλατεία Ν. Καζαντζάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σηκώθηκε από το γραφείο του και μόλις έκανε ένα βήμα, κατέρρευσε ξαφνικά!

Οι συνάδελφοι του σοκαρισμένοι, προσπαθούσαν  να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, του μιλούσαν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος Χρήστος Γαλάνης δεν ανταποκρίνονταν.

Στην Υπηρεσία έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η «είδηση» του θανάτου του, σόκαρε την τοπική κοινωνία, αφού ο Χρήστος Γαλάνης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος.

Άνθρωπος «της αγοράς», λαϊκός με πολλούς και αγαπημένους φίλους, αλλά ταυτόχρονα και ένας εργαζόμενος που πάνω από 35 χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του με συνέπεια.

«Μουδιασμένοι» και οι συνάδελφοι του, που ήταν για αυτούς ένας καλός συνάδελφος και φίλος.

Αρχικά, είχε υπάρξει υπάλληλος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών επί Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης  και στη συνέχεια της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας.

Για 7 χρόνια – από το 2003 έως το 2010- είχε διατελέσει και προϊστάμενος στο Τμήμα Μεταφορών & Επικοινωνιών Αμαλιάδας, στο οποίο και συνέχισε να εργάζεται.

Σήμερα θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του και η κηδεία του αναμένεται να τελεστεί αύριο.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

«Συλλυπητήρια για το χαμό του συναδέλφου Χρήστου Γαλάνη»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας εκφράζει την βαθιά θλίψη του, για τη ξαφνική απώλεια εν ώρα υπηρεσίας του συναδέλφου Χρήστου Γαλάνη, που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και απροσδόκητα. Ενός συναδέλφου που υπηρέτησε επί 36 χρόνια ως υπάλληλος και ως Προϊστάμενος τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών σε Πύργο και Αμαλιάδα.                                 Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους και στους οικείους του.


Συλλυπητήριο Μήνυμα, για τον αιφνίδιο θάνατο του Χρήστου Γαλάνη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια του εργαζόμενου της Π.Ε Ηλείας, Μηχανολόγου Εργοδηγού στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Αμαλιάδας, Χρήστου Γαλάνη, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή, σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, εν ώρα υπηρεσίας.

Ήταν ένας εργαζόμενος ο οποίος είχε προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους πολίτες της Ηλείας, με ήθος και συνέπεια, επί 36 συναπτά έτη, αρχικά ως υπάλληλος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας και στην πορεία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε Ηλείας. Από το 2003 έως το 2010, υπηρέτησε ως Προϊστάμενος στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Αμαλιάδας, στο οποίο εργαζόταν μέχρι και σήμερα.


 Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Χρ. Γαλάνη

Η Διοίκηση και οι Συνεργάτες μας, μετά από το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Μηχανολόγου Χρήστου Γαλάνη εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη μας για την απώλεια του άοκνου Δημόσιου Λειτουργού και επίλεκτου στελέχους του Υπουργείου

Μεταφορών, που με το ήθος και την άριστη επιστημονική του κατάρτιση, προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στους πολίτες της Ηλείας επί 37 συναπτά έτη.

Υπήρξε μαθητής και συνοδοιπόρος του μεγάλου δασκάλου – Διευθυντή Χαράλαμπου Βασιλικόπουλου και επί των ημερών τους η Υπηρεσία Μεταφορών Ηλείας μεγαλούργησε προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες. Η Υπηρεσία Μεταφορών

Ηλείας, υπήρξε για σειρά ετών Φάρος γνώσης και υπόδειγμα συμπεριφοράς για όλες τις υπηρεσίες της χώρας.

Ο εκλιπών υπήρξε ο στυλοβάτης και του τμήματος Μεταφορών Αμαλιάδας από τα πρώτα του βήματα έως σήμερα.

Ο Χρήστος Γαλάνης «έφυγε».

Εντιμότητα, οξύνοια, αμεροληψία, ευθύτητα, υπηρεσιακή κατάρτιση και επάρκεια

συναποτελούν την παρακαταθήκη του. Το κενό του δυσαναπλήρωτο.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Γαλάνη για την πολύχρονη, έντιμη, συνεργασία μας.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Για την «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» Μ. Ε.Π.Ε.

Νικόλαος Ανδρ. Λουκόπουλος

Όλη η επικαιρότητα