Πρόσωπα Ηλείας

Αμαλιάδα-Θεολόγος Αναγνωστόπουλος: «Έχουμε να δώσουμε στον κόσμο και την Τέχνη!»

ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΟΣ ΜΕ ΚΙΘΑΡΑ
Ακούστε το άρθρο

Ταλέντο!  Ταπεινός,  καλλιτέχνης, τραγουδοποιός, ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος από την Αμαλιάδα, κάνει το δικό του «άλμα», με μουσικές επιτυχίες και εκτός συνόρων, που έχουν πραγματικά «αγκαλιαστεί»!

Γιός του πρωτοπρεσβύτερου του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα π. Αλέξιου Αναγνωστόπουλου και της συνταξιούχου διευθύντριας της ΔΟΥ κας Νικολίας Γ. Λαδά, ο Θεολόγος είχε τους… λόγους του και το ταλέντο να ασχοληθεί με την μουσική!

Ο μικρότερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, με επίσης αδέλφια μουσικούς, έδειξε από νωρίς και άρχισε να δουλεύει αρχικά με «πυξίδα» την βυζαντινή μουσική και ύστερα με το μεράκι και το ταλέντο…

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε την νέα του μουσική δουλειά με το τραγούδι «Σ΄αγαπώ», το οποίο κέρδισε το πρώτο βραβείο στον  διαγωνισμό  Apolon Fest Serbia, Nis  στην Σερβία, εκεί που σε λίγες μέρες ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος επιστρέφει!

Και επιστρέφει για νέο τραγούδι ντουέτο με τον  γνωστό Σέρβο  Marko Stojkovic.  Ένα νέο κομμάτι ελληνοσέρβικο, ενώ ήδη είναι καλεσμένος  σε μερικά απ τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της Σερβίας!

Σταρ στην Σερβία!

 Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς της Κυριακής» για την εμπειρία του ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος, μας λέει: «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία μοναδική φιλοξενία… Άνοιξαν νέοι δρόμοι για διεθνή καριέρα και όλα ήταν άψογα… Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου  τον Marko Stojkovic και τον αδερφό του Milan Stojkovic. Στην Σερβία ακούγονται τα τραγούδια μου.  Με αγαπάνε και αυτό είναι πολύ συγκινητικό. Εκτιμούν και σέβονται πολύ τους Έλληνες και είναι θρήσκοι πολύ σαν εμάς».

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι «Συγνώμη» το video clip του οποίου γυρίστηκε στην Αμαλιάδα και συγκεκριμένα στην καφετέρια – μπαρ «Central» του κ. Βασίλη Νιπεργιάλη.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.  Ιωάννη Λιανάκη με την Ολυμπια Φέτα, το Βασίλη Νιπεργιάλη, τον Γιάννη Μαρούδα και τον Γεώργιο Γκουβέρο.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές πυροσβέστες και την αστυνομία της Αμαλιάδας που στάθηκαν δίπλα μας και έχοντας όλα τα κατάλληλα και απαραίτητα μέτρα κατά του covid κάναμε τη δουλειά μας».

«Μια ομάδα με μεράκι!»

 Ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος έχει δίπλα του σημαντικούς συνεργάτες, περισσότερο φίλους, που μαζί σχεδιάζουν και δημιουργούν:

 «Θέλω να πω  ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου που είναι πάντα δίπλα μου σε ότι δύσκολο έργο τους αναθέσω..

Με αντιμετωπίζουν πιο πολύ σαν μεγάλο η μικρό αδερφό ενίοτε παρά σα συνεργάτη ή “εργοδότη” …

Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε μετά 15ετη μου εμπειρία στο χώρο της μουσικής και πλέον μπορώ με σιγουριά να δηλώσω ότι έχουμε μέλλον και μεγάλα πράγματα να δώσουμε στον κόσμο και την τέχνη… Αθανάσιος Τασσόπουλος Γεωργία Αναγνωστοπούλου Παναγιώτης Μέγας Χριστόφορος Τρούσας Κορνηλία Μαυρομάτη, Ελένη Τάγιου, είναι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα μου. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα  τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών Διονύση Παπαδόπουλο.

Στήριγμα οι γονείς…

 Ο Θεολόγος δεν παραλείπει να σταθεί και στην σημαντική συμβολή και στήριξη των γονέων του, όλα αυτά τα χρόνια, που όχι μόνο τον στηρίζουν, αλλά τον προτρέπουν να συνεχίσει να «κυνηγά» το όνειρό του:

«Θέλω να ευχαριστώ τους γονείς μου Αλέξιο και  Νικολία,  γιατί είναι οι μόνοι άνθρωποι που στέκονται δίπλα μου χωρίς άρνηση όλα αυτά τα χρόνια και ανέχονται τις τρελές καλλιτεχνικές μου ανησυχίες…

Είναι οι μόνοι που αγωνιούν και χαίρονται πριν από μένα για μένα και είναι οι μόνοι που δίνουν στην ανθρώπινη και στην καλλιτεχνική μου φύση χωρίς αντάλλαγμα. Ευχαριστώ τα αδέρφια μου και όλους τους φίλους που είναι πάντα δίπλα μου.

Όλη η επικαιρότητα