Ηλεία

Αμαλιάδα: Κάτω απ’ τη μάσκα υπάρχουν και… εκπτώσεις!

Ακούστε το άρθρο

Εν μέσω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού, ξεκίνησαν οι 10ήμερες φθινοπωρινές εκπτώσεις και στην αγορά της Αμαλιάδας, με την κίνηση ή καλύτερα το… ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού, αυτά τα πρώτα 24ωρα να είναι εντονότερο, αλλά με ην ψυχολογία για αγορές και ανανέωση στο ναδίρ!

Μάλιστα,  η έναρξη  της μικρής αυτής εκπτωτικής περιόδου  συνέπεσε και με την έναρξη του μέτρου υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους και το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο περισσότερο στην τήρησή του με τον φόβο των προστίμων, παρά στις βιτρίνες.

Οι εκπτώσεις στην αγορά της Αμαλιάδας είναι πολύ καλές, με τους καταστηματάρχες να ελπίζουν σε μια πρόσκαιρη ανάταση της αγοράς και με τα συσσωρευμένα προβλήματα και τα χρέη «καλά να κρατούν» εδώ και μήνες…

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας κ. Νίκος Σιαψάλης εξέφρασε την αντίθεσή του σε αυτές τις εκπτώσεις λέγοντας: «Είμαστε αντίθετοι σε αυτές τις εκπτώσεις και το έχουμε πει. Δεν προσφέρουν κάτι. Μπορεί να φαίνεται ότι κινείται λίγο η αγορά, αλλά δεν προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό.

Τα καταστήματά μας, διαθέτουν ποιοτικά είδη σε πολύ καλές τιμές και αυτό που προέχει είναι οι συμπολίτες μας να στηρίζουν σταθερά την τοπική αγορά και όχι τα πολυκαταστήματα…».

«Ο κόσμος δείχνει ένα ενδιαφέρον λόγω των εκπτώσεων. Γίνονται κάποιες αγορές για να επωφεληθούν αυτή την εποχιακή έκπτωση. Στα νέα προϊόντα η έκπτωση κυμαίνεται στο 10% – 15% και στα πιο παλιά προϊόντα σε 30% – 40%.

Οι αγορές είναι πιο στοχευμένες  σε προϊόντα που έχει ανάγκη ο καταναλωτής και πάντα κοιτάει και την τιμή», δήλωσε ο κ. Γιάννης Δαλαμάρας από το κατάστημα Soqs

«Υπάρχει ενδιαφέρον. Ο κόσμος, που σήμερα είναι δύσκολα τα πράγματα το ψάχνει πιο πολύ. Ξεκινάμε από 10%-20% στα καινούργια προϊόντα και άλλα προϊόντα με 30% και 40%.

Είναι μια ευκαιρία για τον καταναλωτή να κάνει τα ψώνια του, πριν τις γιορτές με πολύ καλές τιμές και είναι και μια «ψυχοθεραπεία» τα ψώνια για τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλιππος Δαλαμάρας από το κατάστημα Αμαζόνα

«Οι εκπτώσεις άρχισαν χαλαρά. Ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να πάμε καλύτερα. Ο κόσμος  είναι προβληματισμένος με όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοιό. Υπάρχει και οικονομικό πρόβλημα.

Ευελπιστούμε σε καλύτερες μέρες και υγεία…», επεσήμανε ο κ. Ανδρέας Γκογκάκης από το κατάστημα Luomo

Ότι οι συγκεκριμένες εκπτώσεις δεν προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό, επανέλαβε χθες ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας κ. Ν. Σιαψάλης

Όλη η επικαιρότητα