Ελλάδα

Αμετανόητος ο προπονητής της 11χρονης – «Δεν αισθάνομαι βιαστής» (vid)

Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες πριν συλληφθεί για την σεξουαλική κακοποίηση της -τότε- 11χρονης ιστιοπλόου, ο προπονητής μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

O 38χρονος εμφανίστηκε αμετανόητος, ενώ έπεσε και σε αντιφάσεις. «Δεν ήταν πλατωνική, σαφώς υπάρχει επαφή και δεν είναι μόνο μία φορά. Τα είχαμε και την ήθελα και θα την παντρευόμουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από τη μία υποστηρίζει ότι ήξερε από πριν ότι θα τιμωρηθεί, από την άλλη ότι δεν αισθάνεται βιαστής. «Δεν αμφιβάλλω ότι θα δικαστώ και θα τιμωρηθώ το γνώριζα. Δεν είπα ότι δεν το έκανα. Δεν αισθάνομαι βιαστής, την αγαπάω ακόμα, κι αν καταλήξω στη φυλακή για πάρτη της να καταλήξω στη φυλακή. Να σκεφτεί με ήθελε ή δεν με ήθελε…».

Το παραλήρημα του 38χρονου δεν έχει τέλος. Αρνείται τον βιασμό του ανήλικου κοριτσιού. Επιμένει ότι είχαν σχέση και επιχειρεί να μοιράσει την ευθύνη για όσα συνέβησαν με ένα παιδί. «Ήταν αμοιβαίο, έπαιρνα πάρα πολλά. Δεν με ένοιαζε να σταθώ στα νούμερα, ήξερα ότι στα 16 της θα την πάρω».

Και συνέχισε: «Έφυγα από την ομάδα γιατί με πήραν τηλέφωνο “σταματάς τη συνεργασία”. Ο πατέρας της δεν με κυνήγησε ποτέ. Μου είπε θα τα πούμε στον εισαγγελέα».

Η στάση του παραμένει η ίδια. Καμία μεταμέλεια ούτε την ύστατη στιγμή.

«Με ποια έννοια να το μετανιώσω; Να μετανιώσω κάποιον που τον αγαπάς πραγματικά; Γιατί να το μετανιώσω; Να μετανιώσει αυτός που σκοτώνει ή αυτός που βιάζει…εγώ δεν βίασα. Είχα πλήρη επίγνωση για τι κάνω. Ας πληρώσω. Δεν παίρνω πίσω, ας με εκτελέσουν, ας με ρίξουν στη φυλακή…».

Λίγες ώρες μετά από αυτή την συνέντευξη, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες για να οδηγηθεί τελικά, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ακούστε όσα είπε αποκλειστικά στο “Live News”

Πηγή: Live-News

Όλη η επικαιρότητα