Ελλάδα

Αμπελόκηποι: Αυτοκτονία-μυστήριο τρανς γυναίκας – Η ολέθρια σχέση με το «δεξί χέρι» αντιδημάρχου

Ακούστε το άρθρο

Απαγχονισμένη σε οικοδομή στους Αμπελόκηπους βρέθηκε 31χρονη τρανς, η οποία πριν λίγες μέρες είχε πέσει θύμα σωματικής βίας από τον σύντροφό της.

Η 31χρονη φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση για αρκετό καιρό με 63χρονο που κατέχει υψηλή θέση σε μεγάλο δήμο της Αττικής.

Ωστόσο η σχέση τους το τελευταίο διάστημα φαίνεται να περνούσε εντάσεις, ενώ τα σημάδια του τελευταίου τους καυγά ήταν εμφανή στο σώμα της 31χρονης.

Το πρωί της Τρίτης οι κάτοικοι της περιοχής των Αμπελοκήπων αντίκρισαν ένα μακάβριο σκηνικό: την γυναίκα να κρέμεται από μια αυτοσχέδια αγχόνη που είχε δέσει στα κάγκελα μιας οικοδομής.

Εντρομοι, ενημέρωσαν τις Αρχές, αλλά, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, διαπίστωσαν απλώς ότι ήταν αργά.

Ο καυγάς

Πριν από λίγες μέρες, η 31χρονη είχε πει σε φίλη της ότι ο 63χρονος πάνω σε έναν καυγά που είχαν, την χτύπησε με δύναμη με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει πάνω στην τζαμαρία του διαμερίσματός της στους Αμπελόκηπους.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και το τηλεφώνημα καταγράφηκε, ενώ ο 63χρονος έσπευσε την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ισχυριζόμενος ότι είχε τραυματιστεί και εκείνος.

Την χτύπησε και της… έκανε μήνυση

Έπειτα επισκέφτηκε το πλησιέστερο στην κατοικία της 31χρονης Αστυνομικό Τμήμα και ζήτησε από τους αστυνομικούς να γίνουν συστάσεις στην 31χρονη ενώ έπειτα προχώρησε σε μήνυση εναντίον της για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση.

Πρόσωπα από το περιβάλλον της 31χρονης πιστεύουν ότι η μήνυση που κατέθεσε ο 63χρονος δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια αντιπερισπαστική ενέργεια προκειμένου να θολώσει τα νερά σε περίπτωση που η 31χρονη κατέθετε και εκείνη μήνυση εναντίον του.

Μάλιστα, η 31χρονη είχε στείλει φωτογραφίες από τα τραύματα που της είχε προκαλέσει ο 63χρονος κατά την διάρκεια του επεισοδίου σε φιλικό του πρόσωπο.

 

«Σε αποχαιρετώ»

Από την εξέταση του τηλεφώνου της 31χρονης προέκυψε ότι λίγο προτού πάρει τη μοιραία απόφαση είχε στείλει ένα sms στη μητέρα της.

«Σε αποχαιρετώ! Αναζήτησα την αληθινή αγάπη και δεν τη βρήκα» έγραψε στη μητέρα της, η οποία όμως εκείνη την ώρα κοιμόταν και δεν το είδε! Ακόμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν μια σύντομη συνομιλία που είχε η 31χρονη με μια φίλη της λίγες μέρες πριν από το τραγικό φινάλε, το περιεχόμενο της οποίας έβαζε στο μακάβριο κάδρο έναν 63χρονο άνδρα.

«Από το στόμα σου και στου Θεού… σ’ αγαπώ. Να το θυμάσαι, αν πάθω κάτι και αυτοκτονήσω, αυτός θα φταίει» έγραφε η 31χρονη στη φίλη της, η οποία απάντησε: «Ξεκόλλα, είσαι ηλίθια αν αυτοκτονήσεις». 

Κούφιες υποσχέσεις

Η 31χρονη, η οποία ήταν ευρέως γνωστή στους κύκλους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, είχε αποκαλύψει σε μια φίλη της πριν από λίγες μέρες ότι ο 63χρονος της είχε υποσχεθεί διορισμό στον Δήμο Αθηναίων, που όμως δεν γινόταν πράξη. Αυτό προκάλεσε τριγμούς στη σχέση τους, καθώς η 31χρονη ήθελε όσο τίποτε άλλο να βρει μια δουλειά.

Παρά τις υποσχέσεις του 63χρονου, ο διορισμός δεν ερχόταν, αν και η 31χρονη γνώριζε ότι ο σύντροφός της «έλυνε και έδενε» στον δήμο.

Ετσι άρχισαν οι τριβές, που κατέληξαν πριν από λίγες μέρες στο βίαιο επεισόδιο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα