Αθλητισμός

Αναγέννηση Πύργου: Σάρωσε στο Έξαθλο K-16

Ακούστε το άρθρο

Στις αγωνιστικές δραστηριότητες επέστρεψαν το Σ/Κ 8-9 Μαΐου οι αθλητές του Κλασικού Αθλητισμού.

Η Αναγέννηση Πύργου συμμετείχε στους Διασυλλογικούς Αγώνες Α/Γ και στα Σύνθετα Κ16. Στα σύνθετα Κ-16 ο σύλλογος του Πύργου σάρωσε, καθώς κατάφερε να νικήσει και στις δύο κατηγορίες.

Στην κατηγορία ΠαγκορασίδωνΑ’ οι αθλήτριες της Αναγέννησης κατάφεραν το 1 , 2 και 4 εκπλήσσοντας ευχάριστα, όλους τους παρευρισκόμενους, εκτός από τους προπονητές και τους υπεύθυνους του συλλόγου που γνωρίζουν τις δυνατότητές τους.

Πρώτη αναδείχτηκε η Παπαδάκη Ρεβέκκα συγκεντρώνοντας 3403 βαθμούς.

Στη Δεύτερη θέση βρέθηκε η Αβράμπου Γεωργία, με 3215 βαθμούς.

Στην Τέταρτη θέση, με διαφορά μόλις 11 βαθμών από την Τρίτη θέση, κατετάγη η Γεωργουλοπούλου Ελένη, έχοντας συνολική βαθμολογία 2800.

Στην κατηγορία Παμπαίδων Α’ ο Πέππας Γιώργος ανεδείχθη πρώτος με επίδοση 3890 Βαθμούς. Αν μη τι άλλο, εξαιρετικές επιδόσεις και υπεροπλία της Αναγέννησης Πύργου στα σύνθετα Κ-16 στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. Εξάλλου, στη σύντομη (από το 2018) παρουσία του σωματείου στον Κλασικό Αθλητισμό , οι βάσεις υπάρχουν από τις Ακαδημίες.

Γι’ αυτό, το λόγο απασχολούνται καθημερινά 3 Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ξεκάθαρους ρόλους. Ένας Προπονητής στην Ακαδημία , όπου , γίνεται η πρώτη επαφή με τον Κλασικό Αθλητισμό, Ένας Προπονητής στο Προ αγωνιστικό Τμήμα, απ’ όπου προέρχονται και οι αθλητές των Συνθέτων Κ-16, Ένας Προπονητής για το Αγωνιστικό Τμήμα, όπου, οι αθλητές είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους σε Πανελλήνιους ,αλλά και Πανευρωπαϊκούς Αγώνες.

Όλη η επικαιρότητα