Sexy Smile

Αναστασία Καρανικολάου: Η ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν

Ακούστε το άρθρο

Η χυμώδης Αναστασία είναι αρκετά δημοφιλής στα social media, καθώς έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές στις σέξι αναρτήσεις της Κάιλι Τζένερ στο Instagram, στις οποίες συχνά φορούν και παρόμοια ρούχα

Είναι ωραία να είσαι κολλητή της Κάιλι Τζένερ, της νεότερης δισεκατομμυριούχου στον κόσμο και μέλος των πασίγνωστων Καρντάσιαν!

Η σχέση της Στέισι ή Stassie Baby, κατά κόσμον Αναστασίας Καρανικολάου είναι κάτι παραπάνω από γνωστή. Αποτελεί ένα… copy paste της Κάιλι Τζένερ, αφού οι δύο κοπέλες ντύνονται το ίδιο, κάνουν τις ίδιες πλαστικές κι έχουν ακόμα και το ίδιο τατουάζ, την λέξη Stormi, από το όνομα του παιδιού της Κάιλι.

Η Αναστασία Καρανικολάου θα μπορούσε ουσιαστικά να ανήκει και αυτή στην οικογένεια της Τζένερ και υποστηρίζει την κολλητή της σε ό,τι και να κάνει.

Η χυμώδης Αναστασία είναι αρκετά δημοφιλής στα social media, καθώς έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές στις σέξι αναρτήσεις της Κάιλι Τζένερ στο Instagram, στις οποίες συχνά φορούν και παρόμοια ρούχα.

Έτσι, μοιραία έχει φτάσει σχεδόν στους 10 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram

Ο λογαριασμός της στο TikTok αριθμεί 2,5 εκατομμύρια ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν ανεβάζει κάτι για να διαφημίσει στα social media για λιγότερα από 5000 δολάρια.

Έχει περισσότερους από 555.000 subscribers στο κανάλι της στο youtube και κάθε της βίντεο φτάνει τις 400.000 προβολές. Ποζάρει συχνά για την web παρουσίαση των ρούχων γνωστού αμερικάνικου brand ενώ έχει ποζάρει και με την denim συλλογή της Κλόε Καρντάσιαν.

Ωστόσο φαίνεται πως ήρθε μια… νέα διάκριση για την εκρηκτική ελληνίδα, αφού το αμερικανικό δίκτυο TMZ τη συγκρίνει με την αδερφή της κολλητής της, Κιμ Καρντάσιαν!

Συγκεκριμένα, σε μια νέα εκδοχή του διάσημου κουΐζ του «ποιον προτιμάς» συγκρίνει την 22χρονη Αναστασία Καρανικολάου, με την 40χρονη Κιμ Καρντάσιαν!

Μάλιστα, προηγείται… 77% έναντι της αντιπάλου της και για κάποιους ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols σε ολόκληρο τον κόσμο, Κιμ Καρντάσιαν.

Θα ήταν μάλλον ασφαλές να πούμε ότι η Αναστασία Καρανικολάου είναι η ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν!

via

Όλη η επικαιρότητα