Ηλεία

Ανδρέας Αποστολόπουλος: Πρόεδρος με κοινωνική δικτύωση

Ακούστε το άρθρο

Η Μυρσίνη είναι από τα όμορφα χωριά του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και ιδιαίτερα προσεγμένη. Αυτό οφείλεται στον αγώνα που δίνει ο πρόεδρος της Κοινότητας ο δραστήριος Ανδρέας Αποστολόπουλος σε συνεργασία φυσικά με την δημοτική αρχή του Γιάννη Λέντζα.

Ο Ανδρέας Αποστολόπουλος, άνθρωπος της τεχνολογίας και των πλεονεκτημάτων της,  αρκετό καιρό τώρα επικοινωνεί και ενημερώνει τους συντοπίτες του αλλά και τα ΜΜΕ μέσω της σελίδας του στο facebook. Σελίδα ενημερωμένη με φωτογραφικό υλικό και καλογραμμένη. Έτσι προχθές ο πρόεδρος απαντά σε πολλούς συμπολίτες του που τον ρωτούν για τις χαλικοστρώσεις στους αγροτικούς δρόμους:

«Θα έχετε παρατηρήσει αυτή την περίοδο , πολλά φορτηγά που μεταφέρουν χαλίκι οδοποιίας να διέρχονται από τη Μυρσίνη κατευθυνόμενα προς Νεοχώρι , Κυλλήνη και Κάστρο .

Πρόκειται για την εκτέλεση μιας εργολαβίας, η οποία προέρχεται από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και αφορά τις Δημοτικές Ενότητες Κάστρου – Κυλλήνης και Ανδραβίδας. Δεν αφορά τη Δημοτική Ενότητα Λεχαινών, όπου ανήκει και η Μυρσίνη, η οποία είχε προηγηθεί .

Όμως υπάρχουν αρκετοί αγροτικοί δρόμοι και στη Μυρσίνη, που χρειάζονται βελτίωση , όπως φαίνεται και στη φωτογραφία , που επισυνάπτω όπου επίσης φαίνεται και το όχημα που προσπαθώντας να αποφύγει το λασπωμένο τμήμα του δρόμου ολίσθησε προς το στραγγιστικό κανάλι .Θα ενημερώσω και τον κ Δήμαρχο για το θέμα .

Η ασφαλτόστρωση μέσα στη Μυρσίνη δεν ολοκληρώθηκε ακόμη, υπάρχει και συνέχεια. Διαδικαστικά θέματα , κορονοιός και ο καιρός μας καθυστερούν . Όμως υπάρχουν και αρκετοί άλλοι δρόμοι που έχουν λακούβες , μικρές ή μεγαλύτερες, όπως στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα επέμβουμε με ασφαλτικό υλικό σε σάκους» .

Αναλυτική η αναφορά του πάντα μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα χωρίς καθυστερήσεις. Σίγουρα πρέπει να είναι από τους ελάχιστους αν όχι ο μοναδικός πρόεδρος του Κάμπου που έχει τόσο «δυνατή» σελίδα.

Όλη η επικαιρότητα