Ηλεία

Ανδρέας Μαρίνος: Συνάντηση με υψηλόβαθμο στέλεχος  της  Μινέρβα- «Πρωταγωνιστής στις καλλιέργειες η βιομηχανική τομάτα»

Ακούστε το άρθρο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟΥ ΜΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΙΝΕΡΒΑ

Η «Pummaro» στηρίζει την τοπική οικονομία

Επίσκεψη γνωριμίας  που εξελίχθηκε σε ουσιαστική συνάντηση  πραγματοποίησε στο Δημαρχείο Πηνειού ο Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας της εταιρείας Μινέρβα, στην οποία ανήκει το εργοστάσιο «Pummaro» στη Γαστούνη.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος  της  Μινέρβα  κ. Κώστας Αντωνόπουλος , παρουσία του  κ. Ανδρέα Τσαπικούνη, διευθυντή του εργοστασίου «Pummaro», είχε γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τον Δήμαρχο Πηνειού  κ. Ανδρέα Μαρίνο.

Ο Δήμαρχος  αφού υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση τον Διευθυντή Εφοδιαστικής Αλυσίδας της εταιρείας «Μινέρβα», δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα βλέπω με αισιοδοξία ότι κάτι καινούργιο γεννιέται. Κάτι καινούργιο έρχεται να στερεώσει την τοπική οικονομία. Κάτι καινούργιο έρχεται να προσφέρει θέσεις εργασίας σε πολλούς ανθρώπους από τον τόπο μας. Και γι΄ αυτό είμαι πολύ αισιόδοξος. Είμαστε εδώ για να υποδεχόμαστε τις αγωνίες και τις ανησυχίες των συνδημοτών μας αλλά και από την άλλη πλευρά να χαιρόμαστε γιατί με την επίσκεψή τους εδώ οι υπεύθυνοι της εταιρείας ΜΙΝΕΡΒΑ  δείχνουν ότι ο δρόμος της συνεργασίας είναι εκείνος που θα μας οδηγήσει και στην πρόοδο για τον τόπο και στη στήριξη της επιχείρησης αλλά και την στήριξη των ανθρώπων που θα ασχοληθούν με αυτό».

Και σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος υπογράμμισε:

« Τα μεταποιημένα προϊόντα της βιομηχανικής τομάτας κατέχουν μια σημαντική θέση στην ελληνική αλλά και στην ευρωπαϊκή αγορά. Αυτό αποδεικνύεται με την αυξημένη τάση των καταναλωτών να αγοράζουν προϊόντα επεξεργασμένης τομάτας και να τα χρησιμοποιούν με τον δικό τους τρόπο στη διατροφή τους. Η τομάτα είναι η αισιόδοξη αχτίδα που έρχεται στην τοπική οικονομία  Και  επειδή ξέρω τη δυναμική της,  την ξέρω εξ απαλών ονύχων, λέω ότι είναι εκείνο που έλειπε, είναι εκείνο που έρχεται όχι να συμπληρώσει, αλλά να πρωταγωνιστήσει στο θέμα των καλλιεργειών. Η κεντρική κυβέρνηση έχει χρέος να χαράξει στρατηγική για τα νέα δεδομένα που απασχολούν τον τόπο μας».

Από την πλευρά του ο κ. Κώστας Αντωνόπουλος,  Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας της εταιρείας ΜΙΝΕΡΒΑ δήλωσε:

«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Μαρίνο για την υποδοχή που μας επεφύλαξε καθώς και για την συζήτηση που είχαμε. Η Μινέρβα, μία από τις μακροβιότερες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε τα σχέδιά της για την απόκτηση του εργοστασίου της τομάτας στη Γαστούνη της Ηλείας. Μία ενέργεια, η οποία έχει στόχο τη δυναμική είσοδο στα προϊόντα τομάτας, την ανάπτυξη των προϊόντων, τη βελτίωση της λειτουργίας του εργοστασίου, την αύξηση της παραγωγής και την υποστήριξη της παραγωγής τομάτας στην περιοχή».

Όλη η επικαιρότητα