Ηλεία

Ανδραβίδα: Δίδυμοι στα χνάρια του αδελφού τους

Ο λόγος για τους Φρειδερίκο Χριστόπουλο, και τον Παναγιώτη Χριστόπουλο.
Ακούστε το άρθρο

Δίδυμοι απόφοιτοι του 1ο ΕΠΑΛ Λεχαινών πέτυχαν την είσοδό της στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα και ακολουθούν τα χνάρια του αδελφού τους που ήδη σπουδάζει στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Ο λόγος για τους Φρειδερίκο Χριστόπουλο,  και τον Παναγιώτη Χριστόπουλο. Ο πρώτος είναι πια φοιτητής στο τμήμα μηχανικός παραγωγής και διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και ο δεύτερος διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Κάτοικοι Ανδραβίδας και οι δύο δηλώνουν από κοινού (όντας δίδυμοι) με χαρά στην «Πατρίς»: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιτυχία μας. Νέο ξεκίνημα ως φοιτητές και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να ολοκληρώσουμε τις σπουδές μας. Μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη σχολική χρονιά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διαμορφώθηκαν από την πανδημία, νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά που ευοδώθηκαν οι κόποι μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη στήριξή τους την οικογένειά μας,τους καθηγητές μας στο σχολείο και τους τέσσερις ανθρώπους που στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα μας και μας καθοδήγησαν αποτελεσματικά: τη Σοφία Κοτσαύτη, τον Νεκτάριο Σταυριανόπουλο, την Αγγελική Βαρβαρέσου και τον Νίκο Σταθόπουλο. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά που αποφοίτησαν φέτος, καλή σταδιοδρομία στη ζωή που ανοίγεται εμπρός τους»

Μήνυμα για εμβόλιο

Ρωτήσαμε τα δύο αδέλφια αν είναι εμβολιασμένοι και απάντησαν θετικά: «Έχουμε κάνει και τις δύο δόσεις. Το εμβόλιο, η μάσκα και η αποφυγή συνωστισμού είναι τα «όπλα» μας κατά του covid 19. Καλούμε τους νέους και τις νέες της ηλικίας μας να εμβολιαστούν. Ατομική ευθύνη, συλλογική προστασία »

Όλη η επικαιρότητα