Ηλεία

Ανδραβίδα: Οι Ιππικοί Σύλλογοι είναι έτοιμοι…

Ακούστε το άρθρο

Οι αλογάδες του Κάμπου είναι έτοιμοι για τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του καλοκαιριού, εκδηλώσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν πέρυσι λόγω κορονοϊού. Φέτος υπάρχει ελπίδα. Εφόσον λοιπόν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες οι δύο Ιππικοί σύλλογοι του Κάμπου θα πραγματοποιήσουν τις ετήσιες εκδηλώσεις τους αυτή τη φορά αφιερωμένες στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Από τον Όμιλο Φιλίππων Ανδραβίδας «Σπάρτακος» ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Ο Όμιλός μας έχει ως σκοπό για το έτος που διανύουμε, την πραγματοποίηση εκδήλωσης σχετικά με τη μεγάλη επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 με θέμα που αντλείται από τις μάχες στην Ανδραβίδα το 1825 και φυσικά αφιέρωμα στον μεγάλο Οπλαρχηγό Καπετάν Ανδραβιδιώτη.

Οι εκδηλώσεις είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής σ” όλους εκείνους που θυσιάστηκαν για τις επόμενες γενιές.Για όλες τις εξελίξεις θα υπάρχει δημόσια και διάφανη ενημέρωση,όπως συμβαίνει μέχρι τώρα. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από τα μέτρα που θα επικρατήσουν αφού προτεραιότητα έχει η υγεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως και να “χει όμως τρόποι υπάρχουν, ακόμη και για ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης στους ήρωες! Για το Δ.Σ Σοφία Δ. Αγραπίδη».

Από την πλευρά του ο Ιππικός Σύλλογος «Κένταυροι» Ανδραβίδας ανακοίνωσε:

«Ο σύλλογος μας συμμετέχει στον εορτασμό της ανεξαρτησίας από τον τουρκικό ζυγό και γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Επανάσταση !

Σεβόμενοι πάντα τα μέτρα προστασίας και τις Κρατικές Αποφάσεις για την Πανδημία COVID 19 , και αν και εφόσον έχουμε επανέλθει στην κανονικότητα μας θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του συλλόγου μας»

Όλη η επικαιρότητα