Ανεμοχώρι: Εντυπωσιακή πρεμιέρα… με τον Καραγκιόζη «τραγουδιστή»!

Share

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ακόμα και της προσωρινής διοίκησης του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Ανεμοχωρίου ο «Άγιος Γεώργιος», η  πρώτη του συλλόγου στην κεντρική πλατεία Ανεμοχωρίου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, με την παράσταση: Ο Καραγκιόζης «Τραγουδιστής»!

Καθώς  όχι μόνο γέμισε η πλατεία και ο δρόμος ‘εμπροσθεν αυτής, αλλά το παρών έδωσαν  φίλοι του συλλόγου, από Πύργο, Μακρίσια, Επιτάλιο, Ράχες, Κρέστενα , Πλουτοχώρι  κ. λ. π., δείγμα της αγάπης και της εκτίμησης προς το νεοσύστατο σύλλογο!

Στο «βάπτισμα».. του νέου συλλόγου, εκ μέρους του προσωρινού Δ.Σ., το μέλος του κα Σοφία Γκρουμούσα  ευχαρίστησε άπαντες, ξεκινώντας από τους απανταχού Ανεμοχωρίτες, ιδιαιτέρως  τον Δήμαρχο Πύργου κ. Τάκη Αντωνακόπουλο για την στήριξή του, καθώς και τον Γεν. Γραμματέα του Δήμου κ. Γιάννη Βαρελά για την παρουσία του στην πρώτη του συλλόγου,  και φυσικά το Τοπικό Συμβούλιο Ανεμοχωρίου, υποσχόμενη στις δύσκολες ημέρες που ζούμε, πολλές εκδηλώσεις και άλλα πολλά, έτσι ώστε το χαμόγελο να επιστρέψει στα χείλη όλων, και ένας νέος άνεμος αισιοδοξίας,  να ξαναφυσήξει στο Ανεμοχώρι και πάλι! Κατόπιν ο Θίασος Σκιών του Στέφανου Παπαγεωργίου με την παράσταση ο Καραγκιόζης «Τραγουδιστής», καθήλωσε μικρούς και μεγάλους!

Το ραντεβού του συλλόγου, ανανεώθηκε για την Κυριακή 16 Αυγούστου, με τις Αρχαιρεσίες από τις 7 μ. μ. έως τις 10 μ. μ., στο κοινοτικό κατάστημα Ανεμοχωρίου, για την ανάδειξη  του πρώτου επίσημου Δ.Σ. !