Ηλεία

Ανησυχία για τα είκοσι κρούσματα Covid -19 στον δήμο Ζαχάρως

Ακούστε το άρθρο

Σε κατάσταση «συναγερμού» είναι αυτήν την περίοδο ο δήμος Ζαχάρως αφού όπως έγινε γνωστό, υπάρχουν τουλάχιστον 20 θετικά κρούσματα από τα οποία τα δύο νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου και τα άλλα 18 είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Αυτός ο αριθμός όμως μπορεί να αυξηθεί σήμερα, αφού αναμένονται τα αποτελέσματα από τις νέες εξετάσεις που έχουν γίνει στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως, με τον δήμο και τις υπηρεσίες του να προσπαθούν να ελέγξουν την εξάπλωση του ιού με συνεχή τεστ, πάντα σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Αναλυτικά η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει από τον ΕΟΔΥ για τον δήμο της Ζαχάρως είναι η εξής:

«Μετά από ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ, στον Δήμο Ζαχάρως υπάρχουν συνολικά 20 συμπολίτες μας που νοσούν από Covid 19. Δύο (2) νοσηλεύονται και δεκαοκτώ (18) βρίσκονται σε κατ’ οίκον απομόνωση.

Με ψυχραιμία αλλά και αίσθημα ευθύνης καθένας από εμάς οφείλει στον εαυτό του, την οικογένειά του και σε όλους τους συμπολίτες μας να τηρεί σχολαστικά τα μέτρα προστασίας.

Είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας, η αποφυγή του συνωστισμού και των συναθροίσεων και το τακτικό πλύσιμο και απολύμανση των χεριών μας. Όλοι μας έχουμε την ατομική ευθύνη της υγείας μας. Aς φροντίσουμε όλοι να μην χαρακτηριστεί ο Δήμος μας «κόκκινος». Καλή ανάρρωση σε όλους όσοι νοσούν και δύναμη σε όλους!».

Όλη η επικαιρότητα