Ελλάδα Μουσική

Αντώνης Καραγκούνης: Θλίψη για τον θάνατο του γνωστού Dj από την Θεσσαλονίκη

Ακούστε το άρθρο

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του DJ Antonio, όπως ήταν γνωστός ο Αντώνης Καραγκούνης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 20 Ιουλίου από ηλεκτροπληξία σε γνωστό μπαρ – ταράτσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο DJ την ώρα που πήγε να συνδέσει τα μηχανήματα βοηθώντας ένα συνάδελφό του, χτυπήθηκε από το ρεύμα, έπαθε ανακοπή και πέφτοντας χτύπησε στο κεφάλι.

Για το τραγικό περιστατικό, διερευνάται το ενδεχόμενο αμέλειας από πλευράς της επιχείρησης.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με σκοπό να μεταφέρει τον 48χρονο, πατέρα ενός παιδιού, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, δίχως όμως οι γιατροί να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με το thestival.gr, την Τρίτη το βράδυ προσήχθησαν από τις αστυνομικές Αρχές τέσσερα άτομα στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου έτσι ώστε να δώσουν καταθέσεις, ενώ το μπαρ όπου εκτυλίχθηκε το τραγικό περιστατικό, σφραγίστηκε από την Αστυνομία με εντολή εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία για εργατικό ατύχημα.

Ποιος ήταν ο Αντώνης Καραγκούνης

O Αντώνης Καραγκούνης ή DJ Antonio ήταν ιδιαίτερα γνωστός στα decks της Θεσσαλονίκης, ενώ είχε μεγάλη εμπειρία. Μετά την είδηση του χαμού του, δεκάδες ήταν οι φίλοι και οι γνωστοί που έσπευσαν να στείλουν συλλυπητήρια μηνύματα ή να του πουν το τελευταίο «αντίο» στα social media. «Σε ευχαριστουμε για όλα. Πάντα μέσα στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι», έγραψε ένας χρήστης του Instagram.

«Καλό παράδεισο φιλαράκι. Βιάστηκες ρε γαμωτο», σημείωσε ένας στενός του φίλος στο μήνυμα του. «Αντόνιο χαμογελαστε φίλε υπέροχε dj καλό ταξίδι καλό παράδεισο… δεν ξεχνώ τίποτε από τις μουσικές μας παντού..», πρόσθεσε ένας φίλος του. «Καλό παράδεισο φιλαράκι……………. Δεν το χωράει ο νους μου ακόμα…..», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Με καριέρα 30 ετών πίσω από τα decks

Ο Αντώνης Καραγκούνης αποτελούσε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στη νύχτα της Θεσσαλονίκης, με την καριέρα του στα decks να μετρά 30 χρόνια. Ξεκίνησε ως resident στο Decadence club της Θεσσαλονίκης και δημιούργησε τη δική του σχολή για Djs, την Α2LTD, που παρέχει υπηρεσίες booking, σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας (djing) και διοργανώνει τον πανελλήνιο διαγωνισμό DJ City in The Mix/City on the Dancefloor. Ενώ, όπως αναφέρει το in.gr, ο ίδιος μάθαινε σε νέα παιδιά, με μεράκι, να παίζουν μουσική. Είχε παίξει μουσική στα πιο γνωστά μαγαζιά της Ελλάδας, ενώ αρκετοί γνωστοί Djs της Θεσσαλονίκης υπήρξαν μαθητές του.

Την ερχόμενη Κυριακή 25 Ιουλίου ήταν προγραμματισμένο να παίξει μουσική σε γνωστό beach bar στο Ελαιοχώρι Καβάλας, καθώς το πάρτι είχε αναβληθεί λόγω των έκτακτων μέτρων του κορωνοϊού, όμως το τραγικό χθεσινό συμβάν έκοψε το νήμα της ζωής του.

Όλη η επικαιρότητα