Βόλεϊ

Αν. Γκρουμούσας (Προπονητής Κοροίβου – Βόλεϊ): «Πρωταρχικός στόχος η δυάδα στον όμιλο, και τα πλέι-οφ»!

Πρεμιέρα είχαμε χθες το απόγευμα για την ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου.
Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα είχαμε χθες το απόγευμα για την ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με την ομάδα να εμφανίζεται αρκετά ενισχυμένη φέτος, και σχεδόν πλήρης σε κάθε θέση. Ίσως… να χρειάζεται ένας ακραίος ακόμα, που θα αποκτηθεί αν χρειαστεί στην πορεία, ανάλογα και με τα οικονομικά του συλλόγου.

Το παρών στην χθεσινή πρώτη της ομάδας, με εξαίρεση τους Κόζη και Αναστασόπουλο (απουσίαζαν δικαιολογημένα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων), έδωσαν όλοι οι παίκτες (παλιοί και νέοι). Με την ομάδα φέτος, ύστερα από απαίτηση των διοικούντων, καθώς και της τεχνικής ηγεσίας , να στηρίζεται κατά βάση στο ντόπιο υλικό. Ήδη αυτή την ώρα το ρόστερ του Κοροίβου αριθμεί δώδεκα ντόπιους παίκτες.

Στην «Πατρίς – Σπορ »με την ευκαιρία της χθεσινής πρεμιέρας, μίλησε ο προπονητής του Κοροίβου, Ανδρέας Γκρουμούσας, αναφορικά με τον σχεδιασμό της ομάδας καθώς και την έναρξη της προετοιμασίας, και τόνισε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ πως σήμερα (χθες) και με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, είμαστε σε πολύ καλό σημείο, αρκετά ενισχυμένη, έχοντας δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα, με ένα πλήρες ρόστερ, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί, έχοντας ως βασικό μας στόχο, την πρώτη δυάδα και τη συμμετοχή μας στα πλέιοφ. Ο όμιλος που θα συμμετάσχουμε είναι βατός, εφόσον αποφύγαμε άλλες δυνατότερες ομάδες από την Αττική, αλλά δεν παύει να θέλει προσοχή. Ολυμπιάδα, Μυτιλήνη και Πετρούπολη είναι αξιόλογες ομάδες.

Στα χαρτιά, ο Άρατος είναι υποδεέστερος, αλλά όλες οι ομάδες θέλουν την απαιτούμενη προσοχή. Στόχος μας επαναλαμβάνω, είναι η πρώτη δυάδα στον όμιλο, για να παίξουμε στα πλέι-οφ και να αποφύγουμε έτσι τα πλέι-άουτ. Θα πάμε βήμα-βήμα και θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας και δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια. Άλλωστε το πρωτάθλημα ξεκινά σε 2,5 μήνες σχεδόν, στις 6 Νοεμβρίου. Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί… Γιατί κανείς αυτή την ώρα δεν μπορεί να προβλέψει πως θα εμφανιστούμε, όχι μόνο εμείς, αλλά όλες οι ομάδες, μετά από μια τόσο μακρά αποχή από τα γήπεδα.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται σήμερα, να ευχηθώ καλή αθλητική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, και το βασικότερο, χωρίς αυτά που βιώσαμε πέρυσι με την πανδημία».

Όλη η επικαιρότητα