ΕΠΣ Ηλείας

Αν. Τρυφωνόπουλος (Πανηλειακός): «Θετικό το πρώτο δυνατό τεστ…»

Ακούστε το άρθρο
  • «Όμως θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά καθώς είμαστε μια νέα ομάδα»!

Χωρίς νικητή  έληξε το φιλικό Πανηλειακός και Αίας, που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη κεκλεισμένων των θυρών, σε ένα ματς προετοιμασίας, πλούσιο σε καλές φάσεις, αλλά και συμπεράσματα για τους δυο προπονητές. Για τον Πανηλειακό, ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ, απέναντι σε μια ομάδα που είναι σαφές ότι δύσκολα θα συναντήσει στο δρόμο του. Η ομάδα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου, αν και δεν είχε στις τάξεις της τον τραυματία Πρέντι, παρουσίασε ένα σφιχτό και δεμένο σύνολο, πρεσάροντας και δείχνοντας ότι στόχος της θα είναι να «πνίγει» τους αντιπάλους και να δημιουργεί προϋποθέσεις. Τομέας στον οποίο πήρε πολύ καλό βαθμό, δείχνοντας από το πρώτο λεπτό επιθετικότητα και ορμή, αλλά και διάθεση να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Με το χρόνο, έδειξε ότι μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να γίνει ακόμα πιο δημιουργική, κρατώντας και περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια.

Στην «Πατρίς – Σπορ» μιλησε χθες ο τεχνικός του Πανηλειακού τονίζοντας: « Ήταν όντως το πρώτο δυνατό τεστ για την ομάδα μου από την ώρα που ξεκίνησε η προετοιμασία! Θεωρώ δε, ιδίως στο α΄ ημίχρονο ότι απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας σταθήκαμε πολύ καλά! Κάτι  που δεν έγινε στην επανάληψη ελέω κούρασης , αλλά και πολλών απουσιών, Καθώς μας έλειπαν βασικοί παίκτες όπως οι, Τζανέτος, Πρέντι, και Μπουρνέλης! Πέρα από αυτά όμως , χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμα, καθώς είμαστε μια εντελώς νέα ομάδα, με παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά μαζί! Ίσως… , χρειαστούμε και έναν με δυο παίκτες ακόμα, καθώς μας έφυγε για την Κύπρο και ο Δαλαβούρας.

Σιγά – σιγά θα βρούμε το δρόμο μας, και στην πρεμιέρα θα ειμαστε ετοιμοι!».

Νέο  φιλικό σήμερα στον Πύργο με Α.Ο. Κυπαρισσίας!

Τα φιλικά προετοιμασίας για τον Πανηλειακό θα συνεχιστούν σήμερα το απόγευμα(πάντα κεκλισμένων των θυρών), καθώς στο Δημ. Στ. Πύργου στις 6 μ.μ. θα υποδεχτεί την δυνατή και αρκετά φιλόδοξη για το νέο πρωτάθλημα της Α΄ Μεσσηνίας , ομάδα της Κυπαρισσίας του Ηλείου τεχνικού Ηλία Φωτόπουλου και των πολλών επίσης Ηλείων παικτών!

ΦΩΤΟ ΟΜΑΔΑ

ΛΕΖΑΝΤΑ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

Αισιόδοξος για το μέλλον του νέου… Πανηλειακού δηλώνει σήμερα στην «Πατρίς – Σπορ» ο εκ των τεχνικών της ομάδας Αν. Τρυφωνόπουλος!

Όλη η επικαιρότητα