Ηλεία Πολιτική

Απάντηση Ναμπίλ σε Γιάννη Λέντζα: «Μην παραποιείτε την αλήθεια»

Ακούστε το άρθρο

Ο Ναμπίλ-Ιωσήφ Μοράντ πρώην Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, επικεφαλής της παράταξης «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Με λύπη παρακολουθούμε τον Δήμαρχο κ.Λέντζα κατά τα τελευταία δημοτικά συμβούλια,να βρίσκεται σε μία κατάσταση σύγχυσης και να προβαίνει σε δηλώσεις που σκοπό έχουν να παραπλανήσουν τους δημότες.

Μισές αλήθειες και παραπληροφόρηση είναι οι νέες του συνήθειες.

Οι «μεγάλες» δηλώσεις γίνονται συνήθως,όταν ξέρει πως δεν υπάρχει αντίλογος ή και όταν υπάρχει,φροντίζουν άλλοι για την προστασία του Δημάρχου,αφαιρώντας τον λόγο από όποιον θελήσει να απαντήσει.

Ο Δήμαρχος,ίσως θεωρεί ,ότι η εκάστοτε δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να λύνει όλα τα προβλήματα που ταλαιπωρούν χρόνια τον δήμο…θα αλλάξει γνώμη όμως κατά το τέλος της δικής του θητείας, αφού θα συνειδητοποιήσει ότι όσες προσπάθειες και αν γίνουν,αυτό είναι ανέφικτο.

Χρησιμοποιώντας βαρύγδουπες δηλώσεις κ.Λέντζα με σκοπό να εντυπωσιάσετε και να δυσφημίσετε,χάνετε το πολιτικό σας κύρος.

Οι πολίτες,σας έμαθαν και δυστυχώς για εσάς ,πάντα ,έπειτα από μία σας δήλωση ,δεν αναρωτιούνται αν είναι αλήθεια,θεωρούν δεδομένο το ψέμα και αναζητούν την αλήθεια!

Εμείς πάντα μιλάμε στους πολίτες με αλήθειες και για αυτό τους ενημερώνουμε.

Το θέμα που αναφέρατε για την κατάσχεση των 507,415,23ευρώ,ξέρετε πολύ καλά ότι πρόκειται για δικαστική διαμάχη μίας μελέτης του 1992,με συμπληρωματική σύμβαση που πραγματοποιήθηκε το 2000 για τον βιολογικό καθαρισμό της Βάρδας και έχει γίνει αποδεκτή η αναστολή εκτέλεσης και η επόμενη κατάσχεση που αναφέρατε, επίσης, αφορά σύμβαση που έγινε το 2000 για τον βιολογικό καθαρισμό του πρώην δήμου Κάστρου-Κυλλήνηςποσού 557,516,83 ευρώ.

Οι διαταγές πληρωμής κοινοποιήθηκαν στο δήμο μας τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2020 και δεν αφορούν χρέη που δημιουργήθηκαν στην θητεία μας.

Πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσετε ότι για όλα τα άσχημα δεν ευθυνόμαστε εμείς.

Η αλήθεια είναι ότι πραγματοποιήσαμε πάρα πολλά στην θητεία μας.Πολλές θετικές εξελίξεις στον δήμο μας και σαφώς μερικά λάθη,γιατί όποιος κινείται κινδυνεύει, η απραξία δεν φέρνει κινδύνους!

Ο νέος Καλλικρατικός Δήμος συγκέντρωσε, δυστυχώς, τα χρέη κάποιων πρώην Καποδιστριακών Δήμων .Η δημοτική αρχή του κ. Αρβανίτη πλήρωσε παλαιότερα χρέη που ανέρχονταν περίπου στο 1.400.000 ευρώ.Εμείς στην θητεία μας πληρώσαμε χρέη περίπου 1.600.000 ευρώ με πολλές κατασχέσεις, όπως και για τα περίφημα χαλίκια της Βουπρασίας, που περιμένουμε την τελική απόφαση όπου θα δικαιωθεί ο δήμος.

Ο Δήμος μας έχει συνέχεια και ο ρόλος σας είναι να προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα και όχι να αποποιείστε τις ευθύνες σας κατηγορώντας άλλους.

Και αν οι δηλώσεις σας προήλθαν από άγνοια, θα πρέπει επιτέλους να λάβετε σοβαρά τον ρόλο σας και να ζητήσετε από τις αρμόδιες υπηρεσίες να σας ενημερώσουν.

Μην παραποιείτε την αλήθεια, γιατί εκτίθεστε! Οι πολίτες απαιτούν την σωστή ενημέρωση!»

Όλη η επικαιρότητα