Περίεργα

Απατεώνας έκανε ψεύτικο εμβόλιο σε ηλικιωμένη και της άρπαξε λεφτά

Ακούστε το άρθρο

Oι απατεώνες φαίνεται πως σκαρφίζονται ολοένα και πιο ευφάνταστους τρόπους για να ληστέψουν τους ανυποψίαστους πολίτες και μάλιστα, ακολουθούν και τις εξελίξεις στην επικαιρότητα. Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Surbiton, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο όταν άνδρας επισκέφτηκε 92χρονη στο σπίτι της για να της κάνει … το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού!

Ο άνδρας, οι κινήσεις του οποίου κατεγράφησαν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και τώρα καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές, προσποιήθηκε πως ήταν υπάλληλος του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την έπεισε πως πρέπει να την εμβολιάσει με αντάλλαγμα 1600 λίρες. Ο δράστης θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος και όπως τονίζει η αστυνομία «μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή πολλών ανθρώπων»!

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την κατάθεση της ηλικιωμένης, την τρύπησε με μια μικρή σύριγγα και της είπε χαρακτηριστικά πως τα χρήματα θα της επιστραφούν σύντομα από το δημόσιο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το συμβάν, για προληπτικό έλεγχο. Οι γιατροί προσπάθησαν να βρουν τι είδους ουσία της χορήγησε αλλά όπως αναφέρουν η κατάσταση της υγείας της δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.

Όλη η επικαιρότητα