Μπάσκετ

Αποκαλυπτικός Μάριο Χεζόνια στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακούστε το άρθρο
  • Ο Σούπερ Μάριο μιλάει για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τον Κάτας, τον Διαμαντίδη, τους οπαδούς, το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Euroleague

Ο Μάριο Χεζόνια, το νέο μεγάλο απόκτημα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και μια από τις πιο πολυσυζητημένες μεταγραφές της Euroleague είναι ο καλεσμένος της εκπομπής ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ.

Ο πρώην παίκτης του NBA, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, χαρακτηρίζει τον Οντέντ Κάτας ως τον καλύτερο προπονητή που είχε στην καριέρα του και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ως τον αγαπημένο παίκτη του στην Euroleague.

«Είναι δώρο να έχω μία ομάδα σαν οικογένεια για μένα» αναφέρει για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και προσθέτει ότι θέλει να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να ολοκληρώσει με επιτυχίες τη σεζόν στην Euroleague.

Αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να γίνει ο ηγέτης της ομάδας και ότι από τους πρώην συμπαίκτες του θα διάλεγε να είχε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ τον Ντάμιαν Λίλαρντ.

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, για τους οποίους τονίζει ότι τον έκαναν να νοιώσει σαν στο σπίτι του και θέλει να τους επιστρέψει την αγάπη τους.

Μιλάει ακόμα για τον επόμενο αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (Παρασκευή 19/3, 21:00) και στο τέλος της εκπομπής απολαμβάνει την έκπληξη που τον περίμενε.

Δείτε το βίντεο του ΟΠΑΠ GAME TIME ΜΠΑΣΚΕT με τον Μάριο Χεζόνια:

Όλη η επικαιρότητα