WEB tv Ψυχαγωγία

Απρόοπτο με το «καλημέρα» στο Nomads (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του φετινού κύκλου του Nomads, ο οποίος θα γυριστεί στην εξωτική Μαδαγασκάρη.

Η εκπομπή ξεκίνησε με ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται οι φυσικές ομορφιές της αφρικανικής νησιωτικής χώρας, ενώ μία σημαντική αλλαγή σε σχέση με το περσινό Nomads είναι ότι δεν υπάρχει «βίλα», αλλά οι παίκτες διαγωνίζονται για την παραμονή στο Νησί, ενώ οι χαμένοι θα διαμένουν στη Σαβάνα, όπου δεν θα υπάρχει φαγητό, ούτε κρεβάτια.

Το ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε πάντως με ένα απρόοπτο, καθώς με το… καλημέρα οι παίκτες κλήθηκαν να πηδήξουν από τα καΐκια που τους μετέφεραν στο νησί και να κολυμπήσουν μέχρι τη στεριά. Κι ενώ οι περισσότεροι δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα, ο Δήμος Χαριστέας κάποια στιγμή φώναξε για βοήθεια, προκαλώντας «συναγερμό» στους άλλους παίκτες, οι οποίοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, ενώ αργότερα ο Δήμος Χαριστέας εξήγησε πως ένιωσε ένα τράβηγμα στο πόδι και δεν μπορούσε να κολυμπήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=NhiGDX9vvhA

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ποιες είναι οι δύο ομάδες:

ΛΕΜΟΥΡΙΟΙ: Μαριάννα Καμαρωτάκη, Τόνια Σολανάκη, Αθηνά Κωστοπούλου, Σίσσυ Ζουρνατζή, Δημήτρης Κοργιαλάς, Δημήτρης Μαρμαράς, «DIMAR», Mike, Γρηγόρης Μόργκαν, Δήμος Χαριστέας, Νίκος Χουλιάρας.

ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ: Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αννίτα Ναθαναήλ, Τραϊάνα Ανανία, Κάτια – «Τίνκερμπελ» – Τσόβγκαν, Χρήστος Βασιλόπουλος, Αλέξανδρος Σήαρς, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Μάριος Ακριβόπουλος, Δημήτρης Κουκουρίκης.

https://www.youtube.com/watch?v=hlvJ1xf6Evw
https://www.youtube.com/watch?v=7zZhhvHM914
https://www.youtube.com/watch?v=OzZ-BERsCQk

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα