Αρθρογραφία

Από καρδιάς: Ευχές για όλους…

Ακούστε το άρθρο

Καλημέρα σας αγαπημένοι μου

Τούτες τις μέρες, η αγωνία των βαθμολογιών για τα ΑΕΙ κορυφώθηκε με την πολυπόθητη ανακοίνωσή τους. Και μάθαμε τους πρώτους μαθητές στη βαθμολογία, που είναι ο Σωτήρης Αναστασόπουλος από τον Πύργο  με 19.188 μόρια και οι Νίκη Νικολοπούλου με 19.001 καθώς και η  Γεωργία Γκιώνη με 18.970 μόρια από την Αμαλιάδα.

Είναι οι πιο αγωνιώδεις στιγμές, αλλά και οι πιο συγκινητικές όταν μάλιστα τα παιδιά αυτά με τις πρωτοφανείς συνθήκες που αντιμετώπισαν με τον Covid, σήμερα νιώθουν όλα τους δικαιωμένα απ’ αυτήν την επιτυχία τους. Θεωρώ σαν μάνα, ότι η επιτυχία του παιδιού σου στο Πανεπιστήμιο, σου δίνει την ίδια χαρά όπως τότε που το γέννησες.

Έτσι ένιωσα με την επιτυχία των δικών μου παιδιών στο Πανεπιστήμιο. Όταν αγγίζουν το «άριστα» & γίνονται οι μικροί σου – μεγάλοι ήρωες της ζωής σου, τότε σε συγκινεί ιδιαίτερα αυτή τους η μεγάλη δικαίωση. Οι στιγμές, οι εικόνες, τα γεγονότα, τα λόγια, οι αγκαλιές, τα φιλιά, τα «μπράβο», με δάκρυα στα μάτια και οι παλμοί της καρδιάς μένουν μοναδικές εμπειρίες για πάντα στη ζωή σου… Εύχομαι λοιπόν όλα τα παιδιά που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα να συνεχίσουν να ονειρεύονται με επιτυχία.

Και εκείνα που δεν το πέτυχαν μην απελπίζονται, για όλα υπάρχει λύση χαράς και ευτυχίας. Τίποτε δεν χάνεται και τίποτε στη ζωή δεν είναι δεδομένο. Η ζωή κάνει τόσους απρόβλεπτους κύκλους που το μόνο που θα πεις ότι έχει αξία είναι η υγεία, που αυτό έχει την μεγαλύτερη αξία. Η ζωή όλων μας ανήκει και πρέπει να τη διαχειριστούμε όπως της αξίζει. Αυτό να το θυμάστε πάντα…

* Ζήστε το καλοκαίρι ξέγνοιαστα, ανέμελα, με τα χρώματα που συνθέτουν το ατέλειωτο, υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι και μην ξεχνάτε να προστατεύεσθε με μάσκα…

Όλη η επικαιρότητα