Αρθρογραφία

Από καρδιάς: Καλωσορίζουμε το 2021

Ακούστε το άρθρο

Αγαπημένοι μου. Ιανουάριος 2021.

Καλή χρονιά να ζήσουμε. Η Υγεία είναι το λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ της ζωής μας που θέλουμε να λάμπει μέσα μας…

Γράφει η Σοφία Βαρουξή

Συνδετικό κρίκο αποτελεί ο εσωτερικός μας κόσμος που πρέπει να μας επαγρυπνεί στο σήμερα της ύπαρξής μας.

Γεννημένοι, να γίνουμε διασκεδαστές και αξιαγάπητοι…

Καθώς προχωρά ο χρόνος στη ζωή μας, που πολλές φορές μου φαίνεται άδικο να μετράμε μόνο 12 μήνες για να κλείσει ο κύκλος του χρόνου. Θα ήταν πιο σωστό να κλείνει κάθε 24 μήνες, έτσι για να μικραίνουμε τον χρόνο σε μέρες της ζωής μας. Δεν συμφωνείτε;.. Αυτό αληθινά με επισκιάζει και θα ήθελα να μην σκέπτομαι την ηλικία μετρώντας τα χρόνια που έφυγαν…

Ας είναι λοιπόν και ας σφραγίζουμε με τα καλύτερα του χθες και να προχωρήσει ανεξίτηλα το μέλλον μας.

Ως απόσταγμα μένουν η μαγεία του απρόβλεπτου στα ευχάριστα, στα γεγονότα που αναδύονται οι μύχιες σκέψεις και τα όνειρα, ιστορίες που καταγράφουν για τον καθένα μας τη δύναμη της αγάπης, τις εύθραυστες ψευδαισθήσεις, τις αιφνίδιες μεταστροφές και ανατροπές που μας επιφυλλάσει η ζωή

Μου αρέσει να αφήνομαι στον «κόσμο της ζωής μου που έχει φτιάξει κάποιος άλλος για μένα, ο Θεός».

Είναι σα να βγαίνεις από τον εαυτό σου και να αφήνεσαι στη ζωή σου, στον εικονοπλάστη (Θεό).

Ψάξτε τα όριά σας και αυτή τη χρονιά. Δώστε μία όμορφη και πίστη του εαυτού σας και χρωματίστε το «μαύρο χρώμα» της εποχής με τα χρώματα τα πολύχρωμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας και πιστέψτε το.

Η αλλαγή στο εμβόλιο ήλθε και ήδη έχει γίνει «πρωταγωνιστής» της ζωής μας για την υγεία που μας έκανε να της δώσουμε και αυτή την φορά την μεγαλύτερη ΑΞΙΑ.
Πιέστε τον εαυτόν σας να βρει το μονοπάτι των χρωμάτων που έχει. Θα ακούσετε ήχους εκλεπτυσμένους, αυτούς που θα σας κάνει την ψυχή χαρούμενη.
Νιώστε, στοχαστείτε και μην επηρεάζεστε από τα άσχημα που σίγουρα θα περάσουν. Κάντε την αυτογνωσία σας που είναι ο σωστός αλλά δύσκολος δρόμος.

Όταν πετύχεις θα σε οδηγήσει στην απόλυτη ελευθερία και αν δεν το πετύχεις σωστά θα σε οδηγήσει στην απόλυτη μοναξιά και δεν πρέπει.

Ας σας ευχηθώ από ΚΑΡΔΙΑΣ ΥΓΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ στις ζωές όλων σας.

Όλη η επικαιρότητα