Αρθρογραφία

Από καρδιάς: Στον ήρωα Βασίλη Φιλώρα

Καλημέρα αγαπημένοι μου Χρόνια σας πολλά και η Παναγία βοήθειά μας
Ακούστε το άρθρο

Το Πάσχα του Καλοκαιριού γιορτάζουμε αλλά έχοντας πάντα τη σκέψη μας στη δυστυχία που βιώνουν άνθρωποι που έχασαν τις περιουσίες τους.

Θρηνούμε τον ήρωα Bασίλη Φιλώρα, το καλό παιδί που είχε πάντα στο μυαλό του πως θα δημιουργήσει κάτι διαφορετικό. Με το ταλέντο του στα drone κατάφερε να είναι ειδικός τεχνικός στον χώρο τους και εξειδικευμένος χειριστής καθώς έφτιαχνε drones  για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία.

Όλοι μίλησαν για ένα παιδί «διαμάντι», γεμάτο αγάπη και διάθεση για προσφορά.

Εθελοντής λοιπόν ο Βασίλης Φιλώρας έδωσε με όλη του τη ψυχή την μάχη για τους άλλους, όμως έχασε τη δική του. Εκεί ψηλά μαζί με τα αγαπημένα του drone, στον ουρανό  χάθηκαν τα όνειρά του, αυτά που δεν πρόλαβε να ζήσει.

Έγινε ήρωας για όλους εκείνους που προσπάθησε να βοηθήσει και ήρωας για όλους εμάς, που ενώ δεν τον γνωρίζαμε προσωπικά, τον θαυμάσαμε για τον σπάνιο χαρακτήρα του. Να είναι κοντά στον Θεό και στον ουρανό που τόσο αγαπούσε.

*Ένα συγκινητικό μήνυμα μας άγγιξε τούτες τις δύσκολες μέρες.

Η βοήθεια για προσφορά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο Όμιλος Βαρουξή, με μεγάλη ευαισθητοποίηση έκανε την αρχή, προσφέροντας είδη ανάγκης στους πληγέντες. Με τη συμμετοχή απλών ανθρώπων, αλλά και δυναμικών εταιρειών. Γίναμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά, όπως και η Μητρόπολη Ηλείας με τον άξιο επαίνων Μητροπολίτη κ.κ. Γερμανό. Μέσα στην προφορά των ευαίσθητων ανθρώπων που έφεραν διάφορα είδη, διακρίναμε πολλούς σάκκους με ζωοτροφές ακόμα και για σκύλους.

Η προσφορά όλων ήταν συγκινητική και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα από τα γραφεία της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ότι τελικά υπάρχουν άνθρωποι με μεγάλη καρδιά που πιστεύουν, λυπούνται, σκέπτονται.

Συγκινητική η παρουσία δύο νέων παιδιών χωρίς δουλειά που ήλθαν στα γραφεία μας και προσέφεραν λιχουδιές για τα παιδιά της φωτιάς. Όταν ρωτήσαμε από που είναι, μας απάντησαν:

«Είμαστε παλαιά φοιτητές στα ΤΕΙ Πύργου, ήλθαμε στον Πύργο γιατί έχουμε δεθεί με τους ανθρώπους του και έτσι ήλθαμε να δώσουμε και εμείς μια μικρή προσφορά στον τόπο που αγαπήσαμε…».

Όλη η επικαιρότητα