Αργολίδα

Αργολίδα: Μυστήριο και ανησυχία στη Νέα Κίο με εξαφάνιση 57χρονης

Ακούστε το άρθρο

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση μια 57χρονης γυναίκας από την Νέα Κίο Αργολίδας που έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 23 Απριλίου, προκαλώντας την έντονη ανησυχία των κατοίκων του χωριού μήπως κάτι κακό της έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 57χρονη Μαρία ζει μόνη της και το κουβάρι των αναζητήσεων ξεκίνησε όταν βρέθηκαν τα κλειδιά της στην πόρτα του σπιτιού που διαμένει και αυτή να λείπει από το σπίτι.

Η γυναίκα δεν έχει δώσει κάποια σημεία ζωής όλες αυτές τις ημέρες, ενώ αστυνομία και γνωστοί την αναζητούν απεγνωσμένα όλες αυτές τις ημέρες χωρίς όμως κάποιο αποτελεσμα.

Σύμφωνα με μαρτυρία που έχει η αστυνομία, η τελευταία φορά που κάποιος την είδε, ήταν στις 23 Απριλίου στην παραλία της Νέας Κίου, έκτοτε η 57χρονη Μαρία αγνοείται και η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να την εντοπίσει.

Οι άνθρωποι που την γνωρίζουν περιγράφουν μια γυναίκα μελαμψή 1,65 με 1,70 ύψος περίπου, με καστανά μάτια, που την τελευταία φορά όπου την είδαν φορούσε μαύρο παντελόνι και μπλε μπουφάν, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να βρεθεί καποια φωτογραφία της ώστε να δοθεί στην δημοσιότητα μήπως κάποιος την αναγνωρίσει.

via

Όλη η επικαιρότητα