Ελλάδα

Αργυρούπολη: Γκαζάκια βρέθηκαν στο δασάκι – Σε συναγερμό οι αρχές (pics)

Ακούστε το άρθρο

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία βδομάδα η ομάδα Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια.

Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και τόσο ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος με ανάρτησή του στο facebook. Όπως έγραψε:

«Απίστευτο: Γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης
Πριν από λίγο,  για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν.
Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό».

Πηγή: .skai.gr

Όλη η επικαιρότητα