Ηλεία

Αρετή: Πέθανε περιμένοντας το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Ακούστε το άρθρο

Μια γυναίκα πέθανε χθες στην Αρετή από παθολογικά αίτια πιθανότατα, αναμένοντας την διακομιδή της με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πριν μερικούς μήνες άλλη μια γυναίκα απεβίωσε στην περιοχή περιμένοντας δύο ώρες ένα ασθενοφόρο.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρετής Βασίλης Δρακιάς σε ανάρτησή του στο f/b αναφέρει:

«O πολυδιαφημισμένος σταθμός του ΕΚΑΒ στο Κουρτέσι, δυστυχώς αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων. Ποιος ο λόγος ύπαρξης του; Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες χρειαστήκαμε στην Αρετή ασθενοφόρο και δυστυχώς απουσίαζε από τον σταθμό στο Κουρτέσι. Σήμερα στη 13.00 το μεσημέρι μια συγχωριανή μας, άφησε την τελευταία της πνοή αναμένοντας τη διακομιδή της με ασθενοφόρο. Το ΕΚΑΒ ήρθε από την Αμαλιάδα σε 30 λεπτά περίπου, αλλά ο χρόνος που χάθηκε, ήταν πολύτιμος. Πριν λίγους μήνες μια γυναίκα απεβίωσε στα χέρια του συζύγου της, περιμένοντας δυο ώρες να έρθει ένα ασθενοφόρο πάλι δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο σταθμό στο Κουρτέσι!

Καλές οι φωτογραφίες αλλά να μη μένουμε μόνο σε αυτές, φυσικά δε αναφέρομαι στους διασώστες του ΕΚΑΒ σε αυτούς χρωστάμε δεν μας χρωστάνε!! Αντίθετα κάποιοι άλλοι, μας χρωστάνε ένα καλύτερο τόπο, μια καλύτερη Ηλεία, μια καλύτερη Ελλάδα!!! Ελλάδα 2020 και τα δεδομένα, είναι ακόμη ζητούμενα»

Όλη η επικαιρότητα