Χωρίς κατηγορία

Αριάνα Γκράντε – Ντάλτον Γκόμεζ: Οι πρώτες φωτογραφίες από το “μυστικό” γάμο (pics)

Ακούστε το άρθρο

Πανικός επικρατεί στα social media με τις πρώτες τρυφερές φωτογραφίες από τον “μυστικό” γάμο της τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε, με τον αγαπημένο της Ντάλτον Γκόμεζ.

Το Instagram “πήρε φωτιά” με τις πρώτες τρυφερές εικόνες που μοιράστηκε η Αριάνα Γκράντε από τον κρυφό γάμο της με τον Ντάλτον Γκόμεζ. Η τελετή έλαβε χώρα στην έπαυλη της τραγουδίστριας την 15η Μάϊου.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η Αριάνα Γκράντε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το ζευγάρι φαίνεται ιδιαίτερα ευτυχισμένο. Η τραγουδίστρια φορά ένα λιτό σατέν νυφικό με ανοιχτή πλάτη, ενώ έχει πιασμένα τα μαλλιά της μαζί με το πέπλο της.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει την τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 20 στην έπαυλη της Γκράντε, σε αντίθεση με τον αρραβώνα της με τον νεαρό κτηματομεσίτη τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και είχε δημοσιεύσει το εντυπωσιακό μονόπετρο που της είχε χαρίσει.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον προηγούμενο Ιανουάριο και παρά το σύντομο χρονικό διάστημα, αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν και τελικά να παντρευτούν.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα