Ηλεία Υγεία

Άρχισαν οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Από το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε τη λειτουργία του ως εμβολιαστικό κέντρο, το Κέντρο Υγείας Πύργου. Οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν είναι πολίτες άνω των 80 ετών, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός και των υπόλοιπων ηλικιακών κατηγοριών.

Όπως τόνισε ο υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Πύργου κος Ιωάννης Παρασκευόπουλος, είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί, ενώ το Κέντρο Υγείας θα λειτουργεί από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα και καθημερινά εκτός της Κυριακής.

«Ξεκινάμε αύριο τους εμβολιασμούς (σ.σ. σήμερα) στο εμβολιαστικό κέντρο που έχουμε δημιουργήσει στο Κέντρο Υγείας Πύργου, με αυτούς που έχουν κλείσει ραντεβού, δηλαδή τους πολίτες άνω των 80 ετών, ενώ  θα έρθουν και κάποιοι ιδιώτες γιατροί οι οποίοι έχουν κλείσει ραντεβού. Ο εμβολιασμός θα γίνεται καθημερινά εκτός της Κυριακής, από τις 8:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ. Μετά από αυτούς τους ανθρώπους, θα ξεκινήσουν να εμβολιάζονται και οι άλλες ηλικιακές ομάδες σιγά-σιγά».

Να τονιστεί εδώ ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα ο εμβολιασμός στα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας Ηλείας, αφού αυτή τη στιγμή ο σχεδιασμός είναι να ξεκινήσει την «μάχη» του εμβολιασμού μόνο το Κέντρο Υγείας του Πύργου, μαζί φυσικά με τα τρία μεγάλα νοσοκομεία του νομού, του Πύργου, της Αμαλιάδας και των Κρεστένων, όπου ήδη έχουν γίνει αρκετοί εμβολιασμοί.

Όλη η επικαιρότητα