ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας: Εµπλοκή µε το µητρώο του ελέω… διοίκησης!

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί τα πρωταθλήματα να μην διεξάγονται, όμως ο ιστορικός Αστέρας Αμαλιάδας, κινδυνεύει να μην έχει το δικαίωμα να ψηφίσει στις εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας, να μην έχει το δικαίωμα να προτείνει υποψήφιο, αλλά το βασικότερο όλων, να μην μπορεί μετά τις 10 Απριλίου, να χρησιμοποιήσει το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, είτε για τη μεγάλη ομάδα του, είτε για τις Ακαδημίες του.

Και αυτό γιατί με οδηγία που έστειλε η Γ.Γ.Α προς τους Δήμους όλης της χώρας (βλέπε σχετικό ρεπορτάζ σε άλλη σελίδα), στις 10 Απριλίου, λήγει η εξάμηνη παράταση που είχε δοθεί για όσα σωματεία δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Με άλλα λόγια και με βάση τον Νόμο, όσα σωματεία δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αθλητικά κέντρα, είτε αυτά ανήκουν στο Κράτος, είτε ανήκουν στις φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και αυτό γιατί η ομάδα δεν έχει επίσημο Δ.Σ., αλλά μια προσωρινή διοικούσα επιτροπή, με επικεφαλής της οποίας είναι ο Ανδρέας Παπαδάτος.

Οι εκλογές, είχαν οριστεί για τις 23 Νοεμβρίου του 2020. Όμως το lockdown, κατέστησε αδύνατη τη διενέργεια εκλογών. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να συνεχίζει έως τώρα η ομάδα με διοίκηση Πρωτοδικείου!

Όλη η επικαιρότητα