ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας: Κάτι τρέχει … με Γ. Θεοδωρακόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ακόμα τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηλείας να βρίσκονται σε καραντίνα από τις 6 Νοεμβρίου, και κανένας αυτή την ώρα να μην γνωρίζει το πότε θα ξεκινήσουν, ή θα διακοπούν οριστικά, όπως και πέρυσι, και στον Αστέρα Αμαλιάδας, κάνουν κινήσεις στο παρασκήνιο για την οριστική συγκρότηση Δ.Σ., με το οποίο άλλωστε η ομάδα, θα μπορέσει να εγγραφεί κανονικά στο Μητρώο της Γ.Γ. Αθλητισμού, κάτι που δεν έχει πράξει έως τώρα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της «Πατρίς – Σπορ», οι «βυσσινί» , χάρις στις προσπάθειες του νυν Γενικού Αρχηγού του συλλόγου και παλαίμαχου παίκτη του Αστέρα, Βασίλη Χριστοδουλόπουλου, έκαναν κρούση στο γνωστό επιχειρηματία και παράγοντα του Ηλειακού κάμπου (πρώην πρόεδρο του Αίαντα Γαστούνης) Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, για εμπλοκή του τελευταίου, στον ιστορικό σύλλογο της Αμαλιάδας.

Βέβαια ακόμα δεν έχει προχωρήσει κάτι εν μέσω βέβαια της καραντίνας, όμως όπου «υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», λέει μια λαϊκή παροιμία.

Πέρα βέβαια από τη φιλία που υπάρχει ανάμεσα σε Χριστοδουλόπουλο και Θεοδωρακόπουλο.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι κάτι τρέχει…(απόδειξη άλλωστε και η φωτό), οπότε τίποτα να μην αποκλείουμε για τη συνέχεια, καθώς ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος έχει εμπειρία, και μπορεί να διαχειριστεί άνετα, έναν μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο Αστέρας Αμαλιάδας με τη «βαριά» φανέλα που διαθέτει.

Όλη η επικαιρότητα