ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας: «Ξεκίνησε ο σχεδιασμός με μπροστάρη… τον Ανδρέα Παπαδάτο»

Ακούστε το άρθρο

Στον Αστέρα Αμαλιάδας, θέλουν ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, αυτή τη φορά να ξεκινήσει έγκαιρα και να μην φτάσουμε ξανά την τελευταία στιγμή, όπως συνέβη πέρσι. Γι’ αυτό και δρομολογούνται μια σειρά από συναντήσεις, με στόχο να καταλήξουμε σε συγκρότηση διοίκησης και ανάληψη πρωτοβουλιών για τη δόμηση της ομάδας. Ήδη σε λίγες ημέρες ο ιστορικός σύλλογος θα είναι μέλος του ηλεκτρονικού Μητρώου της Γ.Γ.Α. Καθώς ολοκλήρωσε την προσκόμιση εγγράφων που απαιτούνται. Πλέον, εκείνο που απομένει, είναι να προκηρυχθούν εκλογές και να περάσει ο σύλλογος από τη διοίκηση Πρωτοδικείου, σε κανονικά εκλεγμένη διοίκηση.

Για τον σκοπό αυτό, αλλά και προκειμένου να καθοριστούν τα επόμενα βήματα και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, υπήρξε συνάντηση, ανάμεσα στον Πρόεδρο του συλλόγου Ανδρέα Παπαδάτο και τον εκτελεστικό διευθυντή Βασίλη Χριστοδουλόπουλο. Στόχος είναι να υπάρξει σειρά επαφών και με άλλους ντόπιους επιχειρηματίες, ώστε να πλαισιωθεί η διοίκηση.

“Ξεκινήσαμε πέρσι με πολλές δυσκολίες. Έπρεπε να οργανωθεί ο σύλλογος, να μπορέσει και πάλι να αποκτήσει οντότητα. Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι τιμή για τον Αστέρα να ηγείται ένας επιχειρηματίας της εμβέλειας του Ανδρέα Παπαδάτου. Και δεσμεύομαι ότι όσο παραμένει μπροστάρης, εγώ θα βρίσκομαι στο πλευρό του, πλάι του για να τον στηρίζω”, τόνισε ο Γεν. Αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Χριστοδουλόπουλος!

Τέλος να σημειώσουμε, ότι από την περασμένη Δευτέρα, ξεκίνησαν και πάλι προπονήσεις στην Ακαδημία του συλλόγου, όπου εκατοντάδες παιδιά γυμνάζονται υπό τις οδηγίες των προπονητών τους, παιδιά τα οποία αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

Όλη η επικαιρότητα