Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Ο σχεδιασμός ξεκίνησε με Αρβανίτη!

Ακούστε το άρθρο

Το νέο Δ.Σ. του Αστέρα έπιασε δουλειά, με σκοπό το κλείσιμο πρώτα του νέου τεχνικού. Για την ώρα ακούγεται έντονα το όνομα του Αχαιού  προπονητής Μιχάλη Κοντογιάννη, ο οποίος ξεκίνησε φέτος στον Παναιγιάλειο αλλά αντικαταστάθηκε από τον Χρήστο Παρασκεύοπουλο. Ο Κοντογιάννης ήταν πέρσι στην Αιγιώτικη ομάδα βοηθός του Πέτρου Δημητρίου, ενώ έχει εργαστεί στις ακαδημίες Παναχαϊκής και Παναιγιάλειου.

Όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς παίζουν ακόμα τα ονόματα του Δημητρίου , ενός Κύπριου προπονητή καθώς και του Βαρδαίου τεχνικού Ηλία Φωτόπουλου!  Ενώ σε ότι αφορά το ρόστερ, οι επαφές ξεκίνησαν με επικεφαλής τον Γεν. Αρχηγό Βασίλη Χριστοδουλόπουλο από τους περσινούς Ηλείους παίκτες, και αναλόγως θα προχωρήσουν και οι μεταγραφές! Καθώς  από τους «ξένους» είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο, να μείνει κάποιος παίκτης!  

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες της «Πατρίς  Σπορ», και κατά 99% , οι ανανεώσεις ξεκινούν με τον αρχηγό των «βυσσινί» Δημήτρη Αρβανίτη ! Απλά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες  για να ανακοινωθεί και επίσημα. Ενώ χθες βράδυ υπήρξε προγραμματισμένο  ραντεβού και με τους Μπουζούρα, Θαν. Αντωνόπουλο, Μπουτσικάκη και Σταθάτο!  Από εκεί και πέρα και αναλόγως ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν, στην Αμαλιάδα αναμένεται να κατηφορίσουν τουλάχιστον 10 – 12 έμπειροι παίκτες, έτσι ώστε άμεσα να ξεκινήσει και η προετοιμασία των «βυσσινί», η οποία βέβαια και έχει αργήσει!

Όλη η επικαιρότητα