Γ Εθνική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Δοκιμαστικές υπό το βλέμμα Μακρίδη!

Ακούστε το άρθρο

Διήμερο δοκιμαστικών προπονήσεων προγραμμάτισε ο Αστέρας Αμαλιάδας το προσεχές Σαββατοκύριακο. Θα γίνουν δοκιμαστικά διπλά, υπό την εποπτεία της νέας τεχνικής ηγεσίας, προκειμένου να δουν παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ομάδα. Σε αυτά, θα μπορούν να συμμετάσχουν παίκτες από την Ακαδημία, παίκτες του Αστέρα οι οποίοι είχαν δοθεί δανεικοί και επιστρέφουν, καθώς και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται. Επίσης, θα συμμετάσχουν και παίκτες οι οποίοι είτε θα έχουν αποκτηθεί μέχρι το Σάββατο, είτε θα έχουν ανανεώσει.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

«Όσοι ποδοσφαιριστές ανήκουν στη δύναμη του Αστέρα Αμαλιάδας και είχαν δοθεί δανεικοί, όσοι ποδοσφαιριστές προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, καθώς και όσοι από τη γύρω περιοχή ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα, καλούνται τον Σάββατο και την Κυριακή στις 5:30μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας, για να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικές προπονήσεις, υπό την εποπτεία του νέου τεχνικού της ομάδας μας».

Ήρθε ο Μακρίδης και έπιασε δουλειά…

Νέος τεχνικός των «βυσσινί», είναι ο Κύπριο Απόστολος Μακρίδης! Έναν προπονητή που είναι ταλαντούχος, ελπιδοφόρος και έχει την… ταμπέλα του τεχνικού που έχει την διορατικότητα να αναγνωρίζει τα ταλέντα και να τα μετατρέπει σε ποδοσφαιριστές. Έχοντας βέβαια δουλέψει σε πολλές ομάδες Α΄ εθνικής της χώρας του(π.χ. Εθνικός Άχνας, Ένωση Πάφου, Απόλλων Λεμεσού, Ένωση Νέων Παραλιμνίου κ.λ.π.), σίγουρα θεωρείται επιτυχία ο ερχομός του στην Αμαλιάδα! Όπου έπιασε κι άλας δουλειά , καθώς σε συνεργασία με την διοίκηση, προγραμμάτισαν δοκιμές παικτών το Σαββατοκύριακο, ενώ την Δευτέρα, θα ξεκινήσει προετοιμασία! Έχοντας έως τότε «γεμίσει» το ρόστερ της ομάδας! Ήδη στην Αμαλιάδα βρίσκονται κάποιοι νέοι παίκτες χωρίς όμως να έχουν ακόμα υπογράψει, ενώ κάποιοι άλλοι θα φτάσουν το Σαββατοκύριακο!

Όλη η επικαιρότητα