Ελλάδα

Αστυνομικός συνελήφθη για ρατσιστική επίθεση σε ζευγάρι με παιδί – Απώθησε την ομάδα ΔΙΑΣ που επενέβη

Ακούστε το άρθρο

Ελέγχεται αστυνομικός για περιστατικό ρατσιστικής βίας στη Νέα Ιωνία, καθώς φέρεται να επιτέθηκε φραστικά σε ζευγάρι από την Αλβανία. 

Ένα περίεργο περιστατικό με αστυνομικό σημειώθηκε χθες (21/3) στη Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Mega «Live News», το περιστατικό έχει γίνει στην Νέα Ιωνία, καθώς χθες έφτασε σήμα στους ειδικούς φρουρούς της ομάδας ΔΙΑΣ ότι υπάρχει ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ πολιτών σε πάρκο της περιοχής.

Όταν έφτασαν στο σημείο είδαν έναν άνδρα να επιτίθεται λεκτικά σε ένα ζευγάρι από την Αλβανία που είχαν βγάλει το παιδί τους βόλτα στο πάρκο.

Στην συνέχεια διαπίστωσαν ότι πρόκειται για αστυνομικό, ο οποίος υπηρετεί σε τμήμα των βορείων προαστίων και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Μιλούσε πάρα πολύ άσχημα στο ζευγάρι, αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Οι ειδικοί φρουροί προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από το σημείο, εκείνος τους απώθησε και οι συνάδελφοί του αποφάσισαν ότι έπρεπε να τον οδηγήσουν στο τμήμα, όπου και συνελήφθη.

Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και για ρατσιστικό περιστατικό, όμως αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος αστυνομικός έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους συναδέλφους του καθώς του έχει αφαιρεθεί ο οπλισμός.

Φαίνεται ότι αντιμετωπίζει κάποιου είδους προβλήματα, ενώ φέρεται να έχει γίνει και «μπαλάκι» μεταξύ των αστυνομικών τμημάτων των βορείων προαστίων και αυτό το διάστημα υπηρετεί σε τμήμα της περιοχής.

Όλη η επικαιρότητα