Ηλεία

Αυγερινοπούλου: Πρόσκληση αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Βηρυτό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2020

Ακούστε το άρθρο

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών «Οι Πυργιώτισσες»

Μια ωραία πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πύργου «Οι Πυργώτισσες» για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Βηρυτό, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την Βουλευτή Ηλείας της ΝΔ, Δρ. Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου,η Πρόεδρος του Συλλόγου, Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, και Μέλή του σε επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο πολιτικό της γραφείο.

Η κυρία Αυγερινοπούλου ενημέρωσε, εκτός από τα είδη ρουχισμού, που έχει ήδη συγκεντρώσει ο Σύλλογος, να απευθύνουν πρόσκληση στους συμπολίτες μας για να προσφέρουν φάρμακα, ώστε να ανακουφίσουν τον πόνο των συνανθρώπων μας που δοκιμάστηκαν πρόσφατα, αλλά και τρόφιμα, για να υποστηρίξουν την επιβίωσή τους.

Για τον λόγο αυτό, αλλά και για τον συντονισμό της δράσης, η κα Αυγερινοπούλου επικοινώνησε άμεσα με την Ελληνική Πρεσβεία του Λιβάνου και στη συνέχεια, με την Πρόεδρο της οργάνωσης «Φαρμακοποιοί χωρίς σύνορα», κα Δώρα Μανωλάκου, καθώς και με τον Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού, κ. Αντώνιο Αυγερινό, οι οποίοι της απέστειλαν καταλόγους με τα ενδεδειγμένα φάρμακα και τρόφιμα  αντιστοίχως, που πρέπει να συγκεντρωθούν και οι οποίοι παρατίθενται στην συνέχεια.

Οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να συνεισφέρουν στην συγκεκριμένη ανθρωπιστική δράση, μπορούν να αποθέτουν τα φάρμακα και τρόφιμα που προσφέρουν για τον σκοπό αυτό, σε ειδικά κυτία που θα τοποθετηθούν στο Επαρχείο Πύργου, μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2020.

ΦΑΡΜΑΚΑ

Vermox, Beuryl, Otrivin, Ronal, Aerolin, Flixotide, Moncast, Singulair, σιρόπια βήχα, οφθαλμικά κολλλύρια, Xozal, Bilaz, Voltaren, Nurofen, Brufan, Norgesic, Zyloric, Depon, Epanutin, Diovan- Dalzad, Fenobrat, Betadine, Flagyl, Canestin, Lomaxin, Medrol, Prezoton, T4, Amoxil, Augmentin, Ca/ Mg/ Fe, Sinotrom, Salospir, Digoxin, Angoron, Vastarel, Losec, Primperan, Cirloton, Dulcolax, Glucophage, Solosa, Fludex, Lasix, Aldactone, Moduretic, Inderal, Tenormin, Adalat, Isoprin, Capoten, Triatec +, VitaminsC/ B/ D/ Multi.

ΤΡΟΦΙΜΑ

Αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος (για παιδιά), κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια.

Όλη η επικαιρότητα