Τεχνολογία

Αυτά είναι τα πιο «τρελά» gadget toy 2021!

Ακούστε το άρθρο

H CES ή αλλιώς Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Las Vegas των ΗΠΑ και συγκεντρώνει τις πιο πρωτοποριακές εφευρέσεις και παρουσιάζει τα μικρά και τα μεγάλα θαύματα στο χώρο της τεχνολογίας, εκείνα που υπόσχονται να αλλάξουν τη ζωή και την καθημερινότητα των ανθρώπων. Φέτος, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού η παρουσίαση των επιτευγμάτων έγινε ηλεκτρονικά.

Ιδού μερικά από τα gadgets του 2021 που θα σας αφήσουν άφωνους!


-Το τσιρότο που τοποθετείται στο δέρμα κατά τη διάρκεια του ύπνου μπορεί και καταγράφει την κατάσταση της υγείας αναλύοντας τους χτύπους της καρδιάς, τη θερμοκρασία του σώματος αλλά και την ποιότητα του ύπνου. Η μικρή συσκευή μπορεί να προειδοποιήσει ακόμα και για τα πολύ πρώιμα συμπτώματα του Covid 19 σύμφωνα με τους παρασκευαστές.

– Infinity Game Table: Ένα τραπέζι που μετατρέπει τα επιτραπέζια παιχνίδια σε εικονική εμπειρία. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν τι θέλουν να παίξουν, χρησιμοποιούν οθόνη αφής και δε χρειάζεται να βρίσκονται στο ίδιο σπίτι! Ιδανικό και για την καραντίνα δηλαδή…

– Bisu Body Coach. Mια συσκευή που αναλύει δεδομένα από το σάλιο και τα ούρα στο σπίτι και δίνει αναφορά για την κατάσταση της υγείας του ατόμου: Η έγκρισή του αναμένεται το 2023.

-Ecojoko. Μικρή συσκευή για το σπίτι που τοποθετείται χωρίς ηλεκτρολόγο και δίνει σε πραγματικό χρόνο δεδομένα για την κατανάλωση ενέργειας και τη σπατάλη στο νοικοκυριό. Έτσι, ο ιδιοκτήτης γνωρίζει πότε και με ποιο τρόπο χάνει χρήματα στην κατανάλωση ενώ παράλληλα του παρέχονται και συστάσεις για… οικονομία!

-AirCozy Interactive Smart Pillow. Με λίγα λόγια το μαξιλάρι που καταλαβαίνει από μόνο του ποιο είναι το σωστό ύψος για να μην πιαστείτε κατά τη διάρκεια του ύπνου χάρη στους αισθητήρες που διαθέτει!

– Το ειδικό φως της GHSP για το αυτοκίνητο. Σκοπός του είναι να σκοτώνει τα μικρόβια μέσα στο αμάξι και τους ιούς, συμπεριλαμβανομένου και του κορωνοϊού!

– Η τηλεόραση κάδρο της Samsung. Η οθόνη είναι πιο λεπτή από ποτέ (24.9mm) και τοποθετώντας την στον τοίχο μοιάζει πραγματικά σαν να είναι ένας πίνακας ζωγραφικής! (με πιο ανούσιο φυσικά περιεχόμενο).

-Ρομπότ για το σπίτι. Αν θέλετε βοήθεια για τις δουλειές, το πλύσιμο των πιάτων, το σκούπισμα των πιάτων και θέλετε να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη το ρομπότ Samsung θα γίνει ο καλύτερος φίλος σας. Αναλαμβάνει και ρόλο σεκιούριτι καταγράφοντας ύποπτες κινήσεις μέσα και έξω από το σπίτι.

-Yves Saint Laurent Rogue Sur Mesure. Οι γυναίκες θα ξετρελαθούν με αυτό το μικρό gadget κοστίζει 300 δολάρια και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Ανακατεύει lipstick και βγάζει όποιο χρώμα επιθυμεί η γυναίκα, ό, τι ταιριάζει με τα ρούχα που φορά ή τα αξεσουάρ της.

-Η οδοντόκρεμα της Panasonic έχει ειδικούς αισθητήρες και αναλύει αν πλύνατε καλά τα δόντια σας. Η Prestige 9900 σας προειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο όταν ασκείτε πολύ πίεση και μπορεί να βλάπτετε τα ούλα και τα δόντια.

Όλη η επικαιρότητα