Smile Ψυχαγωγία

Αυτές είναι οι σειρές του MEGA

Ακούστε το άρθρο

Επένδυση στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας θα κάνει τη νέα σεζόν το MEGA με σημαντικούς συντελεστές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του σταθμού: «Το φθινόπωρο το νέο πρόγραμμα του MEGA θα έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί. Για έρωτες, χωρισμούς, χαρές, ταξίδια, βεντέτες, εγκλήματα, φιλίες, αποδράσεις… Ιστορίες που μοιάζουν με παραμύθι…

Ιστορίες βιωματικές και ιστορίες της φαντασίας. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA η μυθοπλασία, στην καλύτερή της εκδοχή, θα διεκδικήσει την αγάπη του τηλεθεατή και θα την κερδίσει».

Ας δούμε λοιπόν τις πέντε παραγωγές που θα συμπεριλαμβάνονται στο νέο πρόγραμμα του MEGA το 2021.

Η γη της ελιάς

Πρόκειται για μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση που φέρει την υπογραφή της τριάδας πολλών τηλεοπτικών επιτυχιών, Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου. Τα γυρίσματα για την καθημερινή σειρά του MEGA γίνονται στη Μάνη και το Σούνιο, σε ένα γραφικό και επιβλητικό τοπίο.

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι:

Στέλα Φυρογένη

Στέφανος Κυριακίδης

φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star η Μάρω Κοντού.

Το αύριο μας ανήκει

Πρόκειται για ένα ερωτικό, αστυνομικό δράμα που θα προβάλλεται καθημερινά με αλλεπάλληλες ανατροπές που έχει την υπογραφή του Γιάννη Σκαραγκά στο σενάριο και του Βασίλη Ντούρου στη σκηνοθεσία.

Η ιστορία αρχίζει με την έκρηξη που έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή στην κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια μητέρα ψάχνει τον γιο της ανάμεσα στα θύματα. Όταν τον βρει ζωντανό, η οικογενειακή της γαλήνη θα καταστραφεί από την ξαφνική του σύλληψη. Στην περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της, μοναδική σύμμαχος είναι η εξαφανισμένη της αδελφή, που επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες. Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία μητέρα για να προστατέψει την οικογένεια της;

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη, Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου, Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά.

Στο ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και στο ρόλο της Αλεξάνδρας, η Κοραλία Καράντη.

Κομάντα και δράκοι

Ο σκηνοθέτης που υπέγραψε, μεταξύ άλλων, μία από τις σημαντικότερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, «Το Νησί», επιστρέφει στο MEGA δέκα χρόνια μετά, με μία νεανική, μεταφυσική περιπέτεια μυστηρίου.

Στη νέα σειρά 13 επεισοδίων «Κομάντα και Δράκοι», ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, με τη σκηνοθετική του ματιά αλλά και τη σεναριακή του δεινότητα, πλέκει δημιουργικά ιστορίες του υπαρκτού κόσμου με γεγονότα που διαδραματίζονται σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Ανεξήγητα ζωντανοί εφιάλτες. Τρομακτικά όνειρα που βγαίνουν αληθινά. Μία κατάρα που «ξυπνάει» κάθε 100 χρόνια.

Στο επίκεντρο της ιστορίας ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με την οικογένεια του σε ένα χωριό της Κρήτης. Σύντομα, γίνεται μέλος των «Κομάντο», μιας παρέας ντόπιων παιδιών. Μαζί αναλαμβάνουν την αποστολή να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό.

Στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά. Στο πλευρό τους βρίσκεται μία πλειάδα έμπειρων και καταξιωμένων ηθοποιών.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Αναστασάκης, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, Βασίλης Κουκαλάνι, Χρήστος Στρατάκης, Μαρινέλλα Βλαχάκη, Δημήτρης Καλογεράκης κ.α

Και οι μικροί πρωταγωνιστές «Κομάντα»: Γιώργος, Ζαχαρένια, Κωνσταντίνος, Αλέξανδρος.

Guest Star, ο Στέλιος Μάινας.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα

O Μιχάλης Ρέππας και o Θανάσης Παπαθανασίου μεταφέρουν στη μικρή οθόνη μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές τους επιτυχίες.

Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» θα μας δείξουν την πιο σουρεαλιστική εικόνα της νεοελληνικής πραγματικότητας μέσα από συμπεριφορές και αντιφάσεις.

Όλα όσα θα δούμε συμβαίνουν στο Κουδουνάρι, μια φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας. Οι «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα» θα αναστατώσουν μια νεόπλουτη οικογένεια της ελληνικής επαρχίας, θα ξεσκεπάσουν την υποκρισία των πολιτικών παραγόντων του τόπου και θα δοκιμάσουν τα όρια των αντοχών απέναντι στα κλισέ της καταγωγής. Με τις παραξενιές, τις αντιθέσεις, τις αστείες συγκρούσεις τους έρχονται για να μας χαρίσουν απίστευτες στιγμές γέλιου.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, οι: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka.

Αλλά και η Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Σκοτεινή θάλασσα

Ένα πέπλο μυστηρίου απλώνεται πάνω από τη νέα αστυνομική σειρά του MEGA, που φέρει τη σφραγίδα του σπουδαίου σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη. Ένας σκοτεινός ήρωας. Μια εξαφάνιση. Ή μήπως ένας φόνος; Κανείς δεν έμαθε ποτέ. Ποιος, στ’ αλήθεια, είναι αθώος και ποιος ένοχος; Το σενάριο υπογράφουν οι: Ζαχαρίας Μαυροειδής, Σπύρος Κρίμπαλης, Κωστής Σαμαράς.

Όλα ξεκινούν όταν ένας χημικός με διεθνή καριέρα, που ζει στο εξωτερικό, πληροφορείται για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Τώρα πρέπει να επιστρέψει σε μια πόλη που τον εγκατέλειψε και την εγκατέλειψε κι αυτός, δύο χρόνια πριν, το Μεσολόγγι. Θα παλέψει με τα φαντάσματα του παρελθόντος κι ένα μυστήριο που δεν λύθηκε ποτέ: την εξαφάνιση της κοπέλας του.

2 χρόνια πριν όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι ήταν ο ένοχος. Δεν ήταν, όμως, αρκετά για να καταδικαστεί. Όλος ο κόσμος ήταν εναντίον του, ακόμα και η ίδια του η οικογένεια. Έτσι, αναγκάστηκε να φύγει από το Μεσολόγγι και να κάνει μια νέα αρχή στο Παρίσι. Άλλος ένοχος δεν βρέθηκε. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Η οικογένεια της κοπέλας ελπίζει ακόμα…!

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Άρης Λεμπεσόπουλος, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Μπίλιω Μαρνέλη, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Έλενα Μεγγρέλη, Αλέξανδρος Βάρθης, Δημήτρης Αποστολόπουλος

Στον ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος.

Αυτές λοιπόν είναι οι σειρές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από το MEGA τη νέα σεζόν, προσκαλώντας τους τηλεθεατές να μπουν στις ιστορίες τους…!

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα