Ηλεία

Αυτές τις γιορτές κάνω μια ηλεκτρονική δωρεά στην Κοινο_Τοπία

Ακούστε το άρθρο

Στηρίζω την κοινωνία των Ενεργών Πολιτών

Ένα δύσκολο έτος φτάνει στο τέλος του. Για την Κοινο_Τοπία η χρονιά αυτή ήταν η πλέον επεισοδιακή στο διάβα του χρόνου της λειτουργίας της. Ξεκίνησε με την αλλαγή του χώρου όπου φιλοξενούνταν οι δραστηριότητές της και πριν προλάβει να εγκαινιάσει το νέο πολυχώρο της και σας καλέσει να τον γνωρίσετε ήρθε ο covid-19 και τα συνακόλουθα περιοριστικά του μέτρα.

Ένα όνειρο δεκαετίας, αυτό του να λειτουργεί η Κοινο_Τοπία σε μεγαλύτερο στέκι και εύκολα προσβάσιμο από όλους πήρε αναβολή. Γιατί παρόλο που τώρα βρίσκεται στο ισόγειο επί της οδού Καραϊσκάκη 153 στο κέντρο της Πάτρας (μεταξύ Πατρέως & Γεροκωστοπούλου) και έχει σαφώς μεγαλύτερο χώρο για να μπορέσει να υλοποιήσει όλα όσα δυσκολεύονταν να κάνει στην προηγούμενη έδρα της, λόγω της πανδημίας δεν τα κατάφερε.

Ένα νέο έτος, το 2021 είναι προ των πυλών. Πέρα από το συμβολισμό του, αυτόν της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και την απαρχή της ύπαρξής μας ως μιας υπόστασης με τη σύγχρονη έκφραση, μιας εκ των παλαιοτέρων πολιτισμικών οντοτήτων, φέρνει και απτές ελπίδες διαφυγής από την πανδημία.

Το εμβόλιο ένα εκ των εργαλείων της σύγχρονης εποχής θα είναι διαθέσιμο με την εκπνοή του 2020. Μπορεί να χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να επιτευχθεί η συλλογική ανοσία αλλά υπάρχει ο ορίζοντας, υπάρχει το φως που αλλάζει την ψυχολογία και δίνει το έναυσμα για νέους σχεδιασμούς, νέα όνειρα, νέες δράσεις.

Όλα αυτά που δεν κάναμε σε ατομικό ή σε συλλογικό επίπεδο τον προηγούμενο χρόνο αλλά και όσα δεν κάναμε τα προηγούμενα είτε γιατί δεν προλαβαίναμε, είτε από αναβλητικότητα θα γίνουν όταν είμαστε υγιείς και έχουμε τη θέληση να προχωρήσουμε. Και η Κοινο_Τοπία με τη δική σας συμμετοχή, προσφορά και αλληλεγγύη έχει τη δύναμη και τη θέληση να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Η συνεισφορά του κάθε μέλους, του κάθε φίλου, του κάθε πολίτη είναι πολύτιμη και αναντικατάστατη. Μια μικρή ή και μεγαλύτερη ηλεκτρονική δωρεά – από όσους έχουν τη δυνατότητα, θα δώσει αέρα στα πανιά της οργάνωσης να συνεχίσει το όμορφο ταξίδι της κοινωνικής προσφοράς.

Λόγω των συνθηκών και της δυσκολίας μετακίνησης η Κοινο_Τοπία μπορεί να σας δώσει αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών σ’ όλες τις συστημικές τράπεζες όπου θα μπορείτε να καταθέσετε τη δωρεά από την αντίστοιχη δική σας ώστε να μην υπάρξουν κρατήσεις.

Για κάθε διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στο 2610.277171 (απαντά τις περισσότερες ώρες από 9πμ-9μμ), να στείλετε μήνυμα στο info@koinotopia.gr ή στο fb.

Όλη η επικαιρότητα